www.industriogteknik.com
PORTESCAP

Portescap udvider sin serie af Athlonix DCT højmomentsmotorer med en ny 17mm DC miniature-motor

Portescap udvider sin nyligt lancerede serie af Athlonix børstemotorer til jævnstrøm med introduktionen af ’17DCT brush dc mini motor’. 17DCT-motoren indeholder Portescaps testede energieffektive, trådløse design med en optimeret selvbærende spole og magnetisk kredsløb, som giver højere ydelse i et kompakt design på 17 mm i diameter.

Portescap udvider sin serie af Athlonix DCT højmomentsmotorer med en ny 17mm DC miniature-motor
Med højmoments belastningsevne på op til 6,14 mNm leverer 17DCT’eren fremragende præstation med en effektivitet på op til 85 procent samtidig med en lang levetid. Takket være 17DCT motorens indbyggede design kan den levere højere moment pr. ampere, hvilket giver længere batterilevetid. Dette gør den ideel til krævende anvendelser i eksempelvis medicinal- og industripumper, medicinsk udstyr, små industrielle power tools, tatoveringsmaskiner, dermatologiske sprøjter, tandlægeinstrumenter, uroptrækkere med mere. Andre anvendelsesområder – såsom laboratorieautomation, sikkerhed og adgangs- og menneskerobotter – kan også opnå fordele af 17DCT Athlonix-motoren.

Athlonix 17DCT miniature dc-motorer kommer i to versioner: ædelmetal-kommutering og grafit-kommutering med en neodym-magnet indeni. Det unikke fjederdesign til kulbørste med konstant kraft giver en stabil ydeevne. En REE (Restriction of Electro Erosion) spole er en valgmulighed, som forlænger motorens liv og giver et miljø af reel sikkerhed, især under forhold med høj hastighed.

”Athlonix-motorer er drevet af en egen selvbærende spole, hvilket resulterer i maksimeret magnetisk flux og amperevindinger til en given diameter,” siger Sunil Kumar, Brush DC Product Line Manager hos Portescap. ”Til sammenligning har typiske selvbærende spoler indbyggede begrænsninger for amperevindinger, der påvirker den magnetiske flux-tæthed i det magnetiske kredsløb, som igen begrænser outputtet motorens holdbarhed.”

Standardisering af komponenter og modulbaseret design giver hurtig tilpasningsevne til forskellige anvendelser.

”På grund af en lavere motorreguleringsfaktor sammenlignet med lignende motorer på markedet har vores nye 17DCT en højere bæreevne uden reduktion af hastighed, hvilket giver en mere ensartet kraft,” siger Sunil Kumar.

Athlonix-motorer fås med indkodere og gearheads i forskellige størrelser og udvekslingsforhold. De produceres på en ISO-certificeret fabrik og er RoHS-kompatible.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP