www.industriogteknik.com
MAXWELL

Maxwell Technologies præsenterer en 3 volt ultrakondensator celle, der er en tilføjelse til den industriførende serie af store ultrakondensatorer

En ny 3 volt, 3.000 Farad kondensator celle med DuraBlue™ teknologi, udvider rækken af løsninger til energilagre til transportmidler, vindenergisektoren samt el-net.

Maxwell Technologies præsenterer en 3 volt ultrakondensator celle, der er en tilføjelse til den industriførende serie af store ultrakondensatorer
Maxwell Technologies, der er den førende  udvikler og producent af løsninger til ultrakondensator-baserede energilagre og el-leverance løsninger, introducerer en 3 volt, 3.000 Farad ultrakondensator celle, som tilføjelse til produkterne i deres K2 familie.
 
Med 31 procent mere energi end Maxwells førende 2,7 volt, 3.000 Farad kondensator i industristandard 60 mm cylindrisk  form, har kunderne nu fleksibilitet til enten at forøge den forhåndenværende strøm og energi i samme volumen – eller optimere omkostningerne i deres system designs med færre kondensatorer eller moduler, mens de bibeholder samme strøm og energi.
 
Det nye 3 V kondensator design indeholder også Maxwells egen  DuraBlue™ Advanced Shock og Vibration teknologi, der giver tre gange så stor modstandsdygtighed overfor vibrationer og fire gange større upåvirkelighed af chok og stød, sammenlignet med tidligere tilbud fra konkurrenter på  løsninger, der er baseret på ultrakondensatorer. Det medfører maksimeret levetid i krævende transport miljøer som eksempelvis ombord på jernbanemateriel, hybridbusser eller i el-net applikationer.
 
Med 3 volt kondensatoren får transportindustrien en ny måde til at eftermontere systemer for at øge strømmen, reducere motorvægten og forbedre brændstoføkonomien.
 
Desuden vil el-net sektoren drage fordel af muligheden for at få mere strøm til at udjævne strømafbrydelser samt reducere omkostningerne, hvilket resulterer i et større udbytte af investeringerne i oplagring af energi i el-nettet. Eksisterende  K2 2.7- og 2.85 volt kunder kan også problemløst opgradere systemer, der bruger den industrielle standard med 60 mm cylindrisk kondensator format – og stadig opretholde den samme levetid som for vore 2,7 volt kondensatorer.
 
”Det voksende behov for større effekt i mange applikationer til f.eks. transport, vindenergi og el-net, har resulteret i at Maxwell har tilføjet en 3 V ultrakondensator til deres store udbud af store kondensatorer,” sagde Vishal Sapru, Research Manager og Growth Consultant, Energy & Power Systems, Frost & Sullivan.
 
”Hvad enten den anvendes alene eller i hybridkonfigurationer med batterier, hjælper denne nye, 3 V store kondensator med til at reducere omkostninger og vægt af systemet, og den hjælper med til at opnå effektivitet i driften. Dette produkt vil blive en faktor, der ændrer hele kondensator industrien.”
 
”Mere energi i samme form faktor, parret med Maxwells kapacitet til fabrikation i store mængder, forstærker vort løbende engagement med at levere overlegen ydelse og værdi til vore kunder, især med applikationer til transportmidler samt vindenergi- og el-net markederne,” sagde dr. Franz Fink, president og CEO hos Maxwell Technologies.
”Ved at tilføje 3 volt kondensatoren til vor produkt portefølje får eksisterende kunder fleksibilitet til at gå ombord i applikationer med større spænding eller som er følsomme overfor omkostninger, mens vægten bliver reduceret og udbyttet af investeringer i systemer bliver større.”
 
Maxwell Ultrakondensatorer adskiller sig fra batterier ved at oplagre energi i et elektrisk felt, der er større end en kondensators, så ultrakondensatoren får større kapacitet til oplagring. Mekanismen i den elektrostatiske energi oplagring muliggør hurtig op- og afladning med en proces, der sker på en brøkdel af et sekund. Maxwell ultrakondensator fungerer pålideligt i et stort temperaturområde, der rækker fra minus 40 til plus 65 grader Celsius. Enhedernes lange levetid betyder, at kunderne oplever pålidelig funktion i hundredtusindvis af arbejdsgange, uden at ydelsen mindskes på grund af chok og vibrationer. Maxwell kondensatorer findes med kapacitans fra 1 til 3.400 farad, og multicelle moduler leveres fra 16 til 160 volt. Ultrakondensatoren leverer høj strøm - hvad enten den bruges med et batteri eller som uafhængig enhed. Ultrakondensatorerne bliver for øjeblikket brugt i et større antal applikationer, fra biler til forbruger elektronik, i transportmidler og meget mere.
 
De kan finde yderligere Maxwell information:
Mere information om K2 3volt ultrakondensator: http://www.maxwell.com/3v
Maxwell Technologies på Twitter: https://twitter.com/Maxwell_Tech
Maxwell Technologies på Facebook: http://on.fb.me/10e2nPA
Maxwell Technologies på LinkedIn: http://linkd.in/Z4737Y  

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP