www.industriogteknik.com
Parker News

Parker introducerer DFplus® Generation IV-proportionalventiler til krævende industrielle applikationer

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologi, lancerer den nye generation af DFplus® -proportionalventiler.

Parker introducerer DFplus® Generation IV-proportionalventiler til krævende industrielle applikationer

Ventilelektronikken er blevet grundlæggende revideret, hvilket åbner op for nye muligheder for kommunikation med ventilen samt tilslutningsmuligheder til krævende industrielle applikationer. Den mekaniske del med det patenterede Voice Coil Drive (VCD), der er grundlaget for den etablerede ydelse for de tidligere generationer af DFplus-ventiler, forbliver næsten uændret.

En ny dual-core-processor i Generation IV-ventilerne gør det muligt for dem at køre med maksimal ydelse og kommunikere med PLC'en på samme tid. Fastholdelsen af det analoge kommandosignal sammen med brugen af ventilens IO-Link-tilslutning til kommunikation er unik.

”De forbedrede egenskaber i Generation IV vil gøre vores DFplus-ventiler markedsførende, og ikke kun hvad angår dynamik og flow. De tilbyder nu også den nemmeste måde at komme ind i Industry 4.0 på uden store investeringer og uden at ændre maskinens styringsstrategi”, siger Frank Henschke, Product Manager for proportionalventiler hos Parkers Industrial Systems Division Europe.

Der er flere innovationer, som tilfører merværdi. En af disse nye egenskaber er en integreret NFC-chip (nærfeltskommunikation), der giver brugerne mulighed for at få alle statusoplysninger i marken eller i servicesituationer – også selvom ventilen ikke er aktivt drevet. En 360° LED i toppen af elektronikboksen sikrer, at de grundlæggende statusdata kan ses med det samme i applikationen ved hjælp af forskellige farver eller blinkfrekvenser. Parkers ProPxD-parametreringssoftware er blevet grundlæggende revideret sammen med en forbedret oscilloskopfunktion, der gør det muligt hurtigt og nemt at justere de applikationsspecifikke parametre.

Den nye elektronik suppleres perfekt af DFplus® -ventilernes mekaniske egenskaber. Den unikke VCD med den integrerede lineære variable differentialtransformer (LVDT) med den højeste opløsning giver drev med forhøjet kraft uden behov for stærke aktive returfjedre, hvilket resulterer i ægte servoventilydelse. Sammen med den høje robusthed, som er blevet dokumenteret gennem vibrationstest med op til 60 g og 10 milliarder holdbarhedstestcyklusser, har ventilerne allerede demonstreret deres egnethed til adskillige krævende applikationer.

Med innovationerne i DFplus Generation IV er Parker godt positioneret til at arbejde sammen med teknikere, der står over for fremtidens udfordringer inden for industriel hydraulik, især den stigende digitalisering af processer. Ventilerne er også velegnede som 1:1-udskiftning til DFplus Generation III-ventiler i eksisterende applikationer.

Få mere at vide om dette produkt

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP