www.industriogteknik.com
Parker News

Parker Hannifin introducerer et innovativt I/O-tilvalgskort, der forbedrer servodrevets ydelse

Dette alsidige tilvalgskort, der kan rumme et eller to kort pr. drev, introducerer en række tekniske egenskaber, der forbedrer hele PSD-seriens tilpasningsevne og ydelse.

Parker Hannifin introducerer et innovativt I/O-tilvalgskort, der forbedrer servodrevets ydelse

Fra bevægelsesstyring til akseinterpolation til tilpasning af forskellige indstillingsværdikilder, såsom hastigheds- eller strømkommandoer – I/O-kortet (ekstraudstyr) er egnet til en række forskellige anvendelsesområder. Det understøtter også indkodersimulering, trin- og retningsinput.

Der er en række fordele forbundet med brug af I/O-kortet, herunder fleksibilitet og omkostningseffektivitet. Desuden tilvejebringer det et bredere udvalg af sensorer, hvilket giver mulighed for omkostningsbesparelser gennem brug af sensorer med standardgrænseflader i stedet for sensorer med fieldbus-grænseflader, der ofte er dyrere at anskaffe. Direkte forbundne sensorer sørger for hurtigere cyklustider og reducerede forsinkelser, hvilket forbedrer ydelsen i regulering med lukket sløjfe. Derudover kan mindre applikationer realiseres uden behov for en ekstern programmerbar logikcontroller (PLC), hvilket forenkler det overordnede systemdesign.

I/O-tilvalgskortet er kompatibelt med alle PSD1-serier og er forsynet med et fleksibelt design med et eller to kort pr. drev. Det er forsynet med én indkodergrænseflade til input/emulering, otte omstillelige digitale indgange/udgange samt fire analoge indgange.

Dette nye I/O-tilvalgskort øger de potentielle applikationer for Parkers servodrev og gør dem velegnede til en lang række anvendelsesmuligheder som decentraliserede styresystemer med bevægelsesstyring og PLC-funktion i drevet. De forskellige ind- og udgange muliggør direkte forbindelser til sensorer, hvilket muliggør intern belastningsstyring eller fungerer som indstillingsværdiindgange for strøm eller hastighed.

"Lanceringen af vores I/O-tilvalgskort udgør et væsentligt skridt fremad, hvad angår vores PSD1-servodrevs funktioner, og det tilbyder vores kunder større fleksibilitet, omkostningseffektivitet og ydelse," siger Markus Gugel, Product Manager for servodrev, Electric Motion & Pneumatic Division.

Denne seneste forbedring bekræfter Parker Hannifins engagement i at levere løsninger, der styrker virksomheder på tværs af forskellige brancher. I/O-tilvalgskortet er i handlen nu, hvilket indvarsler en ny æra af muligheder for bevægelsesstyringsapplikationer.

For yderligere information.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP