www.industriogteknik.com
Parker News

Parker introducerer den nye AC-drevcontroller

Parker har lanceret sin AC20F drevcontroller, et modulært drev designet til hydrauliske applikationer og hydrauliske pumpesystemer med variabel hastighed, inklusive dens Drive Controlled Pump.

Parker introducerer den nye AC-drevcontroller

AC20F fås allerede med adskillige effektniveauer fra 1,5 kW til 180 kW og dækker derfor en bred vifte af anvendelsesmuligheder. På trods af sine kompakte dimensioner har den nye drevcontroller et bredt udvalg af færdigintegrerede funktioner som f.eks. den sensorfri vektortilstand til styring af AC-induktionsmotorer. Måleudstyr i hydrauliske forsyningsanlæg understøttes også: Olieniveau og -temperatur samt filterets tilstand registreres automatisk og medfører om nødvendigt enten en advarsel, eller at anvendelsen stoppes.

AC20F er særligt velegnet som drevcontroller til den udvidede DCP, Parkers hydrauliske drevløsning med variabel hastighed. Fire driftstilstande understøttes: I tilstanden flowkontrol (Q) indstiller AC20F den korrekte pumpehastighed baseret på den specificerede flowhastighed. I tryktilstand (P) styrer drevet trykket baseret på kontrolsignalet og feedback fra en tryktransducer med lukket sløjfe. PQ-tilstanden kombinerer disse to første valg. Derudover tilbyder AC20F også en tilstand med en elektronisk belastningskompenseret pumpe (eLCP). Med denne belastningsaflæsningsfunktion er det muligt at kombinere den anvendte drosselventils høje dynamik med den drevstyrede pumpes effektivitet og potentiale for energibesparelse.

Det nye drevs udvalg af funktioner kan udvides med adskillige valgfri moduler. I/O-kapaciteten i basisversionen kan f.eks. udvides med I/O-tilvalgskort. Dette valgfri koderfeedback-kort gør det muligt at tilslutte en trinvis koder, hvilket udnytter alle fordelene ved vektorregulering med lukket sløjfe. Derudover kan AC20F udstyres med kommunikationskort til fieldbuskommunikation med åbne standarder, som omfatter CANopen, PROFIBUS, PROFINET, EtherCAT og EtherNet/IP.

En anden fordel ved AC20F er konfigurationssoftwaren Drive System Explorer (DSELite) fra Parker. Den er baseret på overskuelig blokprogrammering med en intuitiv brugergrænseflade. Dette giver brugeren mulighed for nemt og bekvemt at konfigurere og fastlægge parametre for anvendelser uden at skulle navigere gennem komplicerede menuer. Dette koncept gør den nye AC20F velegnet til OEM-maskinbyggere, der har brug for et kompakt, omkostningseffektivt og brugervenligt drev til hydrauliske enheder, men som ikke vil gå på kompromis med ydelsen.

Få mere at vide mere om dette produkt på: https://ph.parker.com/dk/da/ac-advanced-hydraulic-purpose-drive-controller-series-ac20f.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP