www.industriogteknik.com
PORTESCAP

Ny 24DCT kerneløs DC børstemotor med højt vridningsmoment

Portescap introducerer den nye DCT-vifte af Athlonix™ DC børstemotorer. 24DCT miniaturemotoren indeholder Portescaps testede energieffektive kerneløse design med en optimeret selvsupporterende spole og magnetisk kredsløb, der sikrer, at der bliver leveret højere ydelse – alt sammen i en kompakt størrelse på 24 mm i diameter.

Ny 24DCT kerneløs DC børstemotor med højt vridningsmoment
Med en bæreevne på vridningsmomentet på op til 14,96 mNm giver 24DCT høj ydelse med en effekt, der når op på 90 procent samtidigt med en lang levetid. På grund af 24DCT-motorens iboende design kan den levere højere vridningsmoment pr. ampere, hvilket giver batteriet en længere levetid. Dette gør motoren ideel til batteridrevne anvendelser såsom medicinske og industrielle pumper, medicinleveringsudstyr, robotsystemer (kunstige fingre), industrielle elektriske miniatureværktøjer, tatoveringsmaskiner, kosmetiske indgreb, værktøjer til tandteknik, spolemaskiner og mere. Anden anvendelse som for eksempel laboratorieautomation, sikkerhed og adgang og menneskerobotter kan også brillere ved at anvende 24DCT Athlonix-motoren.

Athlonix 24DCT miniature jævnstrømsmotorer findes i ti varianter: ædelmetalkommunikation og grafitkommunikation med en Neo-magnet indeni. Det unikke fjederdesign til kulbørste giver en konstant ydeevne. En REE (Restriction of Electro Erosion)-spole er en mulig variant, som forlænger motorens liv.

”Athlonix-motorer får strøm fra en selvbærende spole, der hører til motoren, hvilket resulterer i maksimal magnetisk flux og amperevindinger til en given diameter,” siger Sunil Kumar, Brush DC Product Line Manager hos Portescap. ”I modsætning til typiske selvbærende spoler, der har iboende begrænsninger for amperevindinger, hvilket påvirker den magnetiske flux-tæthed i det magnetiske kredsløb, der ydermere begrænser strøm-outputtet og motorens holdbarhed.”

Komponentstandardisering og designmodularitet tillader hurtig tilpasning af afprøvning over flere forskellige anvendelser. Standardkonfigurationer kan leveres med højst en uges leveringstid.

Athlonix-motorer er kompatible med indkodere og gearheads af forskellig størrelse og proportioner og fås også i vores online motor-konfigurator MotionCompass™. De er producerede på en ISO-certificeret fabrik og er RoHs-kompatible.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP