www.industriogteknik.com
Parker News

Parker viser interaktiv brintudstilling på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024

Parker Hannifin være til stede på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024-messen i HANNOVER MESSE, Tyskland, for at fremvise sit brede udvalg af løsninger til hele brint-værdikæden.

Parker viser interaktiv brintudstilling på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024

På udstillingen for brint- og brændselscelleudstillere vil Parkers specialister demonstrere, hvordan deres nyeste produkter giver den bedst mulige brintkvalitet og lækagefrie forbindelser. Parkers demoer vil finde sted i hal 13, stand C55 mellem den 22. og 26. april.

Den seneste udvikling inden for teknologien med brintbrændselsceller vil blive vist på virksomhedens stand, herunder en interaktiv brintudstilling, PEACH Gemini PuraSep horisontal gas-koalescensfilter, luftfugtere til elbiler med brændselsceller og H70-08 HRS-slanger til brintapplikationer.

Tirsdag den 23. april kl. 15:45 (dansk tid) vil Marc van Deth, Parkers udviklingschef for filtreringsmarkedet, være vært for et foredrag i udstillingens tekniske forum om løsninger til brintrensning, herunder højeffektiv gas-/vand-separation til polymerelektrolytmembraner (PEM) og alkaliske elektrolysatorer.

Den interaktive brintudstilling vil indeholde et markeringsbord, hvor besøgende kan kigge ind i en elektrolysatorbeholder, bruge opdagelsesmarkøren og udfordre sig selv med at finde placeringen af alle Parkers skjulte produkter. Det spænder fra små produkter som koblinger, rørfittings og sensorer til de mere fremtrædende komponenter som nitrogengeneratorer, proceskølere og tørreanlæg. Når de har identificeret dem, kan brugerne få mere at vide om de vigtigste fordele ved de enkelte produkter, og hvordan produkterne kan imødekomme brintbehovet. Udstillingen vil give besøgende mulighed for at opleve Parkers produkter på en ny måde.

Besøg Parkers begivenhedsside for at få flere oplysninger ved at klikke HER. Du kan finde flere oplysninger om Parkers produktudbud inden for brintindustrien ved at besøge vores side med løsninger HER.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP