www.industriogteknik.com
Parker News

Parkers nye frakoblelige lastbilpumpe med dobbelt flow giver brændstofbesparelser og reducerede livscyklusomkostninger

Parker Hannifin har lanceret F4-serien, en udkoblelig to-flow lastbilpumpe, som en innovation til markedet for mobile hydraulik.

Parkers nye frakoblelige lastbilpumpe med dobbelt flow giver brændstofbesparelser og reducerede livscyklusomkostninger

Den nye F4-hydraulikpumpe kombinerer teknologi fra den populære F2-serie af pumper med dobbelt flow og F3-serien af aksialstempelpumper, og det giver en enkel og fleksibel løsning til alle typer køretøjer, der kræver separate flow med forskellige kapaciteter. Den kan få mange anvendelsesmuligheder i køretøjer som f.eks. saltspredere, kroglæsser, skovbrugskraner, spildevandsbiler, sneplove og meget mere.

Med den patenterede koblingsfunktion kan brugeren koble pumpen til og fra dieselmotoren, mens den er i bevægelse og uden at slukke for motoren, blot ved at trykke på en kontakt på instrumentbrættet. Det giver betydelige brændstofbesparelser og en væsentlig reduktion i CO2-emissioner.

Hvis f.eks. en lastbil (med kroglæsser og aftagelig sneplov), der bruger den nye pumpe i F4-serien, kører i 260 timer i den første måned med kraftudtag (PTO) i kun 56 af disse timer, vil det være nødvendigt med ca. 1,2 kW mindre i timen, når pumpen er frakoblet. Det svarer til omkring 50 liter mindre brændstof, der kræves alene i den måned, og på et år kan de potentielle besparelser overstige 600 liter (især i områder, hvor sneploven kun er i brug i få måneder). CO2-udledningen reduceres derfor også med ca. 1,8 tons.

Desuden reducerer koblingsfunktionen slid på pumpen og minimerer risikoen for dyre driftstop og nedetider, samtidig med at støjniveauet reduceres.

Få mere at vide om F4-pumpeserien på: https://ph.parker.com/dk/da/axial-piston-fixed-pumps-series-f4.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP