www.industriogteknik.com
Steute

steute Technologies omstrukturerer sine forretningsområder

steute Technologies er et internationalt teknologiselskab, der er specialiseret i kvalitets kontaktudstyr, intelligente sensorer og innovative, trådløse systemer, har offentliggjort en omfattende omstrukturering af sine forretningsområder.



Med øjeblikkelig virkning vil virksomheden nu optræde på markedet med tre divisioner: Meditec, Leantec og Controltec. De nye divisioner er resultatet af en strategisk ompositionering for at imødekomme de aktuelle krav fra markedet og give en klarere orientering for kunderne.

I sin Meditec-division udvikler og producerer steute brugergrænseflader til medicinsk apparatur i operationsstuer og diagnostik. steute understøtter også kunder over hele verden med den komplekse godkendelsesproces af medicinske produkter. En yderligere fokus for Meditec-divisionen er realiseringen af interoperabilitet i henhold til konceptet om Service-oriented Device Connectivity (SDC).

Leantec er den nye division med digitale løsninger til fremstillingsafdelingerne. Med sit eget "nexy" -mærke lettes realiseringen af intelligente Industry 4.0-kommunikationsnetværk til optimal styring af materialeflowet. Der tilbydes fuld service - fra planlægning og implementering til vedligeholdelse.

Controltec-divisionen inkluderer alt kvalitets kontaktudstyr og sensorer til maskin- og anlægsingeniørvirksomhed fra de tidligere forretningsområder Extreme, Automation og Industrial Wireless. Alle produkter fra Controltec-hjemmesiden (www.steute-controltec.com) er tilgængelige fra det integrerede steute Online Shop.

Omstruktureringen af virksomheden og dens divisioner ledsages af et nyt design af hjemmesiden på tolv sprog. Fra den nye virksomhedshjemmeside www.steute.com, der præsenterer virksomheden og dens overordnede brand med betegnelsen "Applied Intelligence", kan besøgende få adgang til de enkelte hjemmesider for de tre nye divisioner.

Med disse ændringer styrker steute sin markedsposition og understreger sit engagement i innovation, kundeorientering og teknologisk perfektion.


steute Technologies omstrukturerer sine forretningsområder
Business fields

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP