www.industriogteknik.com
Steute

Ny serie af Ex-solenoid låse er robust og kompakt, Ex-kompatibel og med mange valgfrie funktioner

På POWTECH 2023 vil steute forretningsenheden "Controltec" præsentere en ny tilføjelse til sit produktudvalg: Ex STM 515-serien af Ex-solenoid låse med ATEX- og IECEx-godkendelser.

Ny serie af  Ex-solenoid låse er robust og kompakt, Ex-kompatibel og med mange valgfrie funktioner

Ny serie af  Ex-solenoid låse er robust og kompakt, Ex-kompatibel og med mange valgfrie funktioner
Ex STM 515 series

Formålet med disse er at holde vagtdøre og luger til vedligeholdelse låst, indtil farlige bevægelser inde i maskiner og anlæg er fuldstændigt standset. De er også i stand til at udføre denne opgave - og dette er typisk for steute "Extreme" apparater - under ugunstige forhold og i Ex-zoner.

De nye Ex-solenoide låse har et robust, støbt aluminiumshus, der sikrer holdbarhed selv under ekstrem brug og slid. Flere belægninger (neutralisering, grundmaling, pulverlakering) garanterer en høj grad af korrosionsbeskyttelse i klasse IP66/67. De elektriske forbindelser er godt beskyttet inde i en terminalboks.

Yderligere praktiske funktioner ved Ex STM 515-serien inkluderer et aktuatorhoved, der kan positioneres i 4 x 90° intervaller. Montering af låsen er derfor fleksibel, hvilket sammen med det kompakte design gør installationen meget alsidig.

Lige så typisk for steute apparater er det modulære design med en række ekstra funktioner. Brugerne kan for eksempel vælge mellem et lukket eller åbent kredsløbsprincip, og kan også frit vælge både manuel frigivelse (fra adgangssiden) og flugtfrigivelse (fra fareområdet).

De nye solenoid låse i Ex STM 515-serien kan anvendes i overensstemmelse med deres ATEX/IECEx-godkendelser i Ex-zonerne 1 og 2 (gas Ex) samt 21 og 22 (støv Ex). Typiske anvendelsesområder, som steute havde i tankerne under udviklingsfasen, inkluderer vagtdøre og vedligeholdelsesluger på mixere og screeningmaskiner samt pakningsanlæg til pulver- eller støvprodukter. Dette gør Powtech 2023 til det perfekte sted for lanceringen af disse nye Ex-sikkerhedsafbrydere.

www.steute-controltec.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP