www.industriogteknik.com
Parker News

Parker udgiver et nyt omfattende katalog over sit sortiment af Bestobell kryogene ventiler til industrielle gasapplikationer

Parker Hannifin har lanceret et nyt omfattende katalog, der beskriver sortimentet af højtydende Bestobell kryogene ventiler, der anvendes til transport, opbevaring og behandling af flydende gasser med ultralav temperatur.

Parker udgiver et nyt omfattende katalog over sit sortiment af Bestobell kryogene ventiler til industrielle gasapplikationer

Parker tilbyder som markedsførende producent af kryogene ventiler i deres 70 sider lange katalog omfattende teknisk information om deres produkter, konstruktionsmaterialer og detaljerede oplysninger om designoverensstemmelse, certificeringer og godkendelser. Parker Bestobell-ventiler er designet og fremstillet i overensstemmelse med ASME B31.3, BS EN 1626 og BS ISO 21011 og overholder direktivet om trykbærende udstyr (EU PED 2016): 2014/68/EU).

Kataloget har også en fordel i form af detaljerede bestillingsafsnit for hver ventiltype med forenklet varenummerering, så brugerne nemt kan konfigurere produktet i henhold til den ønskede specifikation. Der er tilføjet en komplet liste over reservedele til kataloget, også med forenklet varenummerering for at gøre det nemmere for kunden. Alle varenumre i det nye katalog udgør en del af Parkers kernesortiment og kan fremstilles.

Der medfølger installationsvejledning for hver ventiltype for at sikre korrekt ventilretning. Der findes detaljerede instruktioner i installations-, drifts- og vedligeholdelsesvejledningen (IOM) til hver produktserie, som kan downloades fra Parkers websted.

Parker Bestobell-sortimentet omfatter kryogene manuelle og aktiverede kugle- og spjældventiler samt kontraventiler, sikkerhedsventiler og termiske overtryksventiler, strainers, påfyldningsmanifolds og trykregulatorer. Alle ventilerne er designet, så de opfylder branchens krav til at modstå temperaturændringer, mulig udvidelse eller sammentrækning og undgå deformation af monteringen. Du kan se hele sortimentet ved at downloade kataloget her.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP