www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT Safe: TÜV-certificerede løsninger til sikkerhedsimplementeringer

Med IXXAT Safe-porteføljen af ibrugtagningsklare sikkerheds I/O-moduler og sikkerhedsprotokol-software tilbyder HMS Industrial Networks TÜV-certificerede løsninger til implementering af sikker kommunikation ind i industrielle enheder.

IXXAT Safe: TÜV-certificerede løsninger til sikkerhedsimplementeringer
Med IXXAT Safe-tilbuddet tilbyder HMS en udvidet portefølje af løsninger til sikker kommunikation i overensstemmelse med EIC 61508. Løsningen inkluderer TÜV-certificeret sikkerhedsprotokol-software til CIP Safety og Functional Safety over EtherCAT (FSoE), ligesom den inkluderer certificerede og ibrugtagningsklare PROFIsafe I/O-moduler til integration i kundeenheder. At implementere sikkerhedsfunktioner kan være kompliceret, og det er derfor, at HMS’ sikkerhedsudviklingsafdeling tilbyder support til kunderne under deres sikkerhedsimplementering. HMS tilbyder også udvikling af kundespecifikke OEM-løsninger.

IXXAT Safe T100
Et højdepunkt i IXXAT Safe-pakken er den ibrugtagningsklare IXXAT T100-modul - en komplet løsning til nem og hurtig integration af sikre I/O’er ved at anvende sikre kommunikationsprotokoller. Safe T100-modulet er bygget direkte ind kundeproduktet eller -systemet - for eksempel svejsesystemer, drives, klemmer osv. Takket være sikkerheds-hardwarens og -softwarens omfattende arkitektur - certificeret på forhånd af TÜV Rheinland - gør brugen af IXXAT Safe T100 det væsentligt nemmere at udvikle enheder og systemer med sikker kommunikation. Det reducerer også udviklingstiden, omkostningerne og risikoen.

IXXAT Safe T100 er designet til at arbejde sammen med HMS’ Anybus CompactCom-moduler til fieldbus og industriel ethernet-kommunikation. I denne løsning agerer CompactCom som vejen gennem det usikre network og den sikre kommunikation er implementeret ved brug af ’den sorte kanal’-princippet.

I tillæg til den første version, der nu er blevet lanceret: IXXAT Safe T100/PS til PROFIsafe på PROFINET, kommer der flere varianter snart, såsom til CIP Safety på EtherNet/IP eller FSoE. Særlige krav i form af formfaktorer, konnektorer eller antallet af I/O’er kan også imødekommes gennem specifikke OEM-implementeringer, der bliver tilbudt af HMS.

Sikkerhedsprotokolstakke
I tillæg til den ibrugtagningsklare Safe T100 tilbyder HMS også protokolstakke til FSoE og CIP Safety på EtherNet/IP eller SERCOS. Ligesom for Safe T100 er protokolstakkene også certificerede af TÜV, hvilket gør implementeringen af sikker kommunikation nem på i passende hardware. Ved at anvende en forudcertificeret sikkerhedsprotokolstak får kunder en betydelig hurtigere udviklingstid samtidigt med lavere omkostninger og færre risici. Producenterne af enheder kan selv integrere stakkene, men HMS er klar til at hjælpe med implementering, portering og certificeringsservice.

http://tekinfo.link/r520b9e886

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP