www.industriogteknik.com
Alliance-Electronics

Alliance Electronics annoncerer købet af Elekto og TME

Alliance Electronics har afsluttet købet af Elekto og TME, elektroniske underleverandører baseret i Mayenne (Frankrig). Denne operation er en del af Alliance Electronics' organiske og eksterne vækststrategi om at blive førende i Europa inden for High Mix-Low Volume-segmentet. Det vil støtte den stærke vækst af Elekto og TME gennem fælles investeringer, især i digitalisering, for bedre at kunne betjene kunderne og lette medarbejdernes arbejde.

Alliance Electronics annoncerer købet af Elekto og TME
"Jeg blev forført af Alliance Electronics' industrielle projekt, som vil accelerere væksten af TME og Elekto og samtidig bevare deres DNA," siger Bruno Sonnet, CEO for begge virksomheder. "TME- og Elekto-teamets fortræffeligheder vil gøre det muligt for Alliance at berige sit tilbud med realiseringen af meget komplekse boards", tilføjer Damien Rossignon, præsident for Alliance Electronics. Armel Fourreau, administrerende direktør for Alliance Electronics, tilføjer: "Elekto- og TME-kunder vil være i stand til at drage fordel af ekspertisen fra de andre Alliance-medlemmer om enklere produkter og i større mængder, samtidig med at de bevarer nærheden til deres sædvanlige kontakter."

TME og Elekto er baseret i henholdsvis Gorron og Andouillé, i Mayenne-regionen i Frankrig, og er specialiseret i fremstilling og integration af elektroniske tavler, samlinger og underenheder. Deres tilbud med høj værditilvækst spænder fra prototyping til mellemstore produktionsserier til en international og diversificeret kundebase inden for billedbehandling, medicin, luftfart, forsvar og industri.

De to virksomheder slutter sig til de fem tidligere medlemmer af Alliance Electronics (ACE Electronics, Altrics France, Altrics Portugal, ATEMS, Proto-Electronics), for i alt cirka 1000 ansatte. Bruno Sonnet forbliver aktionær i begge enheder gennem sin investering i Alliance Electronics. Kombineret med andre igangværende opkøb vil det gøre det muligt for Alliance Electronics at nå sit mål på €100 mio. i omsætning inden 2022, takket være støtte fra sin finansielle partner Waterland Private Equity.


www.alliance-electronics.com

https://www.b3c-groupe.com/tme/
https://www.b3c-groupe.com/elekto/

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP