www.industriogteknik.com
Wachendorff

Unik på verdensplan: Wachendorff enkoder konfigureres via NFC

Den nye WDGN serie med inkrementelle enkodere fra Wachendorff Automation gør det muligt at konfigurere enhver pulstælling fra 1 I/U til 16.384 I&/U via NFC.

Unik på verdensplan: Wachendorff enkoder konfigureres via NFC

Afhængig af udstyret – Basic eller Advance – kan flere parametre sættes op via APP ved brug af NFC.

Når Wachendorff WDGN app'en er downloadet til smartphonen, kan de ønskede parametre og værdier konfigureres uden kontakt eller strøm – om nødvendigt også gennem den ydre emballage.

Konfigurationen af enkoderen kan gemmes under forskellige navne, gen-uploades til enhver tid samt overføres til en anden enkoder. Derfor kan de gemte sæt med konfigurationer bruges til enkoderen i forskellige applikationer. En enkoders konfigurationssæt kan udlæses, gemmes, deles og genbruges til andre enkodere til enhver tid efter indtastning af PIN koden. PIN og PUK princippet anvendes som sikkerhed.


Unik på verdensplan: Wachendorff enkoder konfigureres via NFC

Fordelene for brugeren omfatter følgende:
- Under udviklingsfasen, hvor der hersker usikkerhed om hvilket antal pulser enkoderen skal bruge for at arbejde optimalt i en applikation, har WDGN enkoderen den nødvendige fleksibilitet til at teste det optimale antal pulser. Så snart den optimale konfiguration er fundet, modtager brugeren en enkoder med de samme, teknologiske egenskaber til brug for en serieproduktion – men uden en NFC antenne pga. omkostningsfaktorerne. Anden kvalifikation er ikke længere nødvendig.
- Optimale reservedele, logistik og styring af varelager bliver nu mulig. Aldrig mere bliver en enkoder fremsendt med forkert antal pulser. Med den gratis app på smartphonen sker kommunikationen med enkoderen via NFC, fuldstændig uden forbindelse til internettet, og de ønskede parameterværdier kan sættes just-in-time af modtageren.
- I applikationen har WDGN enkoderne en meget høj opløsning med op til 16.384 I/U i et meget kompakt design fra 36 mm. Det medfører, at målinger med høj præcision kan udføres på den mindst mulige plads i installationen.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP