www.industriogteknik.com
Parker News

Parker Hannifin introducerer en ny SensoControl-tryksensor, SCP04, til brintapplikationer

Parker Hannifin, den globale leder inden for bevægelses- og kontrolteknologier, annoncerer lanceringen af den nye SensoControl® SCP04-tryksensor til brintapplikationer.

Parker Hannifin introducerer en ny SensoControl-tryksensor, SCP04, til brintapplikationer

Med denne seneste udvikling følger Parker sin strategi med at udvikle produkter til nye markeder og fremtidige applikationer. Brint bruges oftere og oftere i alle former for transportudstyr - fra lastbiler til busser til tog og marineindustrien. Nye produkter og løsninger er nødvendige for at muliggøre produktion, transport, brændstofpåfyldning og opbevaring af brint. SCP04-tryksensoren fra Parker er konstrueret til at opfylde kemiske og fysiske krav i hele brintlivscyklussen. Her er sensoren særligt fleksibel på grund af de forskellige gevind, så den passer til et bredt udvalg af systemforbindelseskomponenter.

SCP04 har en højtryksmodstand, og som en digitalt kalibreret piezoresistiv målecelle registrerer den tryk fra 4 bar op til 1.000 bar. Den specielle bindingsforbindelse modstår lave temperaturer, stød eller vibrationer, hvilket gør den særlig robust til de mest krævende miljøer.

Et monolitisk design fjerner behovet for indvendige tætninger og eliminerer lækage på grund af materialetræthed. SCP04 har ingen trykoverførselsvæske og ingen store, tryksatte områder. Den er desuden vakuumtæt og fri for elastomer. Procesforbindelserne er designede til at være pakningsfrie, så de opfylder kravene til brintapplikationer.

SCP04's robuste konstruktion af 316L rustfrit stål og lave permeabilitet resulterer i en bred mediemodstand og forhindrer metalskørhed pga. ioniseret brint. Derudover har sensoren meget gode tilslutningsmuligheder takket være høj kompatibilitet med forskellige tilgængelige forbindelseskomponenter, og den kan konfigureres med forskellige udgangssignaler.

Du kan finde flere oplysninger ved at besøge: https://ph.parker.com/dk/da/pressure-transmitter-scp04

www.parker.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP