www.industriogteknik.com
Parker News

Nåleventiler og fittings fra Parker Autoclave Engineers opnår EC-79-certificering til brug på brintdrevne køretøjer

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologier, har opnået EC-79-certificering for sin SM-serie af nåleventiler med middeltryk og sine kegle- og gevindfittings med middeltryk fra Autoclave Engineers.

Nåleventiler og fittings fra Parker Autoclave Engineers opnår EC-79-certificering til brug på brintdrevne køretøjer

EC-79-godkendelsen og -certificeringen udgør en del af et EU-lovkrav for komponenter og systemer, der er beregnet til installation på brintdrevne køretøjer.

Behovet for mere bæredygtige og energieffektive køretøjer med en forureningsgrad på nul, dvs. at de udleder vanddamp i stedet for CO2 til atmosfæren, er støt stigende. Parker støtter indsatsen for at fjerne kulstof på globalt plan gennem en bred vifte af løsninger, der muliggør sikker og effektiv drift i en række forskellige brintapplikationer.

EC-79-typegodkendelsen bekræfter, at anvendte komponenter kan modstå elektriske, mekaniske, termiske og kemiske driftsforhold uden at lække eller blive deformeret. Den sikrer desuden, at komponenter pålideligt kan modstå forventede temperaturer og tryk i hele deres levetid, og at de er designet på en måde, så de kan monteres og beskyttes mod skader. Parkers produkter har gennemgået en række grundige tests for at sikre, at de opfylder lovkravets strenge betingelser.

Brintvariationen til nåleventilerne inkorporerer en unik spindel/sæde- og PTFE-pakning, der kan modstå temperaturer på -40 °C til 120 °C og tryk på op til 700 bar (10.152 psi). Både nåleventiler i SM-serien samt kegle- og gevindfittingsene fås med antivibrationsforbindelser, der flytter spændingskoncentrationen til den glatte del af røret, og leveres i størrelser på op til 1 tomme.

"EC-79-certificeringen vidner om den høje kvalitet i sortimentet fra Parker Autoclave Engineers. Parker bestod uden besvær alle testene til denne kvalifikation, hvilket ikke er overraskende set på baggrund af kvaliteten af produktsortimentet og ekspertisen i Parkers teknikerteam." Franck Grignola, Product Manager i Parkers Instrumentation Products Division, Europe, siger.

Disse ventiler og fittings fra Parker Autoclave Engineers supplerer det allerede EC-79-certificerede sortiment af A-LOK®-rørfittings med dobbelt klemring, som er designet til at sikre lækagefri kvalitetsforbindelser på brintdrevne køretøjer ved et tryk på op til 350 bar og ved temperaturer på ned til -40 °C. Disse fittings leverer pålidelig drift i kryogene, trykrelaterede og termiske cyklusser samt vibrationsapplikationer.

Andre produkter i Parkers instrumenteringssortiment, der er velegnet til brintapplikationer, omfatter fittings, rør, filtre, kugleventiler og kontraventiler samt et udvalg af kryogene ventiler, der egner sig til applikationer med flydende brint.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Parker Hannifin støtter energiomstillingen og sikker anvendelse af brint som miljøvenlig alternativ brændstofkilde, på: www.parker.com/hydrogen-service

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP