www.industriogteknik.com
CRC Industries Europe

Evapo-Rust fra CRC Industries fjerner nemt rust uden at skade miljøet

Evapo-Rust fra CRC Industries er en vandbaseret rustfjerner, der er biologisk nedbrydelig og ikke giftig for brugeren og miljøet. Dens prisvindende formel fjerner rust, uden at det er nødvendigt at skrubbe eller slibe de behandlede dele. Produktet er økonomisk, da det kan genbruges flere gange. CRC Evapo-Rust kan bruges til hurtigt og effektivt at restaurere metaldele og redskaber i alle typer industrier: bilindustri, byggesektor, marine, metalarbejde osv.

Evapo-Rust fra CRC Industries fjerner nemt rust uden at skade miljøet

Evapo-Rust, et CRC industries-produkt, er en stærk rustfjerner med en vandbaseret formel, der er effektiv og nem at bruge. Delen skal blot sænkes ned i et bad af opløsningen, der er klar til brug. Dernæst løsner rusten sig fra metaloverfladen og forbliver opslæmmet i væsken. Den aktive ingrediens i formlen binder udelukkende til jern, idet den kun fjerner rust fra stål, jern, støbejern and krom. Den beskytter således ikke-oxideret metal og er uskadelig for andre metaller. Sammenlignet med traditionelle syre- eller baseholdige rensemidler er CRC Evapo-Rust ikke giftigt, ikke ætsende og ikke korroderende, og det har ingen effekt på plast, PVC, Viton og ikke-oxideret maling på behandlede dele.

CRC Evapo-Rust er en stærk formel, der fjerner det tykkeste lag rust ned til den nøgne metal, uden at efterlade et resterende lag, der kræver slibning eller sandblæsning. Behandlingen er hurtig, et let lag rust fjernes på kun 15 til 30 minutter, et mellemtykt lag på 6 timer og et tykt lag på 12 til 24 timer. Produktet fungerer ved stuetemperatur; det er dog muligt at accelerere resultatet ved at varme det op til 50°C. 

CRC Evapo-Rust har vundet prisbelønninger for sin effektivitet i USA. Produktet har opbygget et solidt omdømme og anbefales ofte af brugere i netværk, som er specialiseret i behandling af dele og af slutbrugere, herunder på Amazon. 

 
Flere genbrugscyklusser
Det samme CRC Evapo-Rust bad kan genbruges flere gange afhængigt af rustlagets intensitet på de behandlede dele, hvilket er meget økonomisk. 5 liter Evapo-Rust kan fjerne 0,3 Kg ren, tør rust. En forudgående rengøring er desuden kun nødvendig i tilfælde af meget snavsede og fedtede dele.

Når rusten er fjernet fra delen, har du kun brug for at skylle den med vand. Det anbefales at beskytte den behandlede del med et rustbeskyttende produkt eller en maling. CRC Industries tilbyder et bredt udvalg af produkter til forskellige anvendelser.

 
Sikker at bruge for både brugeren og miljøet
CRC Evapo-Rusts vandbaserede formel er nemt biologisk nedbrydelig i overensstemmelse med OECD-retningslinjen 301B, og afgiver ikke en ubehagelig lugt eller flygtige organiske forbindelser (VOC), som kunne være skadelige for miljøet. Det opløses perfekt i vand og fjernes nemt efter brug. Det har en neutral ph-værdi, så det ikke udgør en risiko for hudirritation eller en fare for brugerens øjne. Desuden er det ikke brændbart, hvilket gør brugs- og opbevaringsbetingelser nemmere.

CRC Evapo-Rust kan fås i dunke på 1 liter, 5 liter og 20 liter med etikettering på 24 sprog. Det overholder REACH-forordningen. 

www.crceurope.com
 

 


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP