www.industriogteknik.com
Parker News

Parkers nye løsning til aksestyringssystem optimerer hydrauliske styreenheder

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologier, har annonceret lanceringen af to komponenter – Parker-automatiseringsstyreenheden PAC120 og det elektro-hydrauliske styreenhedsmodul PACHC – der sammen leverer en innovativ løsning til automatisering af hurtige og præcise hydrauliske processer.

Parkers nye løsning til aksestyringssystem optimerer hydrauliske styreenheder

Den kompakte PLC PAC120 kan kombineres med flere PACHC-styreenhedsmoduler for at styre positionen samt kraft/tryk på op til 40 hydrauliske akser. Ved hjælp af det omfattende sortiment af hydraulikventiler fra Parker kan der opnås skræddersyede og krævende styreenheder fra en enkelt kilde.

Den nye PAC120-styreenhed kan nemt tilpasses via CODESYS V3 til relevante anvendelsesområder. En SD-kortplads og et USB-interface muliggør lokal lagring af procesdata og udveksling af kontrolprogrammer. Afhængigt af modellen understøttes ProfiNet IO/IRT, OPC UA, Modubus TCP, Ethernet/IP og EtherCAT for dataudveksling fra maskine til maskine. Desuden kan der åbnes yderligere kommunikationskanaler ved hjælp af interface- og busmoduler, hvilket letter integration i eksisterende styringskoncepter.

Det integrerede udviklingsmiljø CODESYS til programmeringslogik, IO, webvisualisering og bevægelse forkorter den nødvendige tid til applikationsudviklingen. En anden fordel er den webbaserede grafiske brugergrænseflade. Du har alle vigtige oplysninger ved hånden, hvis der er brug for det, f.eks. oplysninger om styringsanvendelser, datalogning eller hukommelsesstatus.

Det nye PACHC-styreenhedsmodul giver mulighed for præcis positions-, kraft- og trykstyring samt omstillingsstyring. Det giver en højdynamisk samplingfrekvens på 250 μs og dermed ekstremt hurtige cyklustider. PACHC er forbundet med lokale analoge sensorer, f.eks. tryk- og kraftsensorer og feedbacksystemer til digital position, med henblik på registrering af faktiske værdier. Hydraulikventiler kan styres via de analoge output. Forudkonfigurerede softwareskabeloner, der reducerer programmeringsindsatsen og forkorter idriftsættelsestiden, kan downloades gratis fra Parkers websted.

Med yderligere moduler ud over PACHC kan PAC120-styreenheden til automatisering tilpasses optimalt til forskellige anvendelser eller endda overtage den fulde styring. Til dette formål tilbyder Parker PACIO-systemet med en række digitale og analoge I/O-moduler. Sammen med Parkers højtydende ventiler er systemløsningen ideel til præcis udførelse af komplekse automatiseringsopgaver, f.eks. i presser og støbemaskiner.

Du kan finde flere oplysninger om Parkers PAC120-styreenheder og PACHC-styremoduler på:
https://ph.parker.com/dk/da/parker-automation-controller-series-pac120
https://ph.parker.com/dk/da/electrohydraulic-control-module-series-pachc

www.parker.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP