www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Forbinder enheder - trådløst

I flere år har Anybus Wireless Bridge været en populær løsning til at erstatte ethernetledninger med Bluetooth eller WLAN-forbindelse. Efter at have overtaget de trådløse gateways fra u-blox/connectBlue I September kan HMS Industrial Networks nu præsentere en udvidet suite af Anybus Wireless Bridge-produkter til at forbinde industrielle enheder trådløst.

Forbinder enheder - trådløst

Det bredere tilbud består nu af følgende løsninger:

  • Industrielt ethernet over WLAN (punkt-til-punkt). 2.4 eller 5 GHz
  • Industrielt ethernet over Bluetooth (punkt-til-punkt eller multipunkt)
  • Serielt over Bluetooth (punkt-til-punkt eller multipunkt)

At løse netværksproblemer for systemintegratorer som industrielt ethernet og serieforbindelser

Ved at forbinde industrienheder og netværk gennem et trådløst linkgør Anybus Wireless Bridge-familien livet nemmere for systemintegratorer og automationsingeniører, som har brug for at skabe forbindelse gennem for eksempel risikable områder, steder, der er svære at nå, eller har brug for at flytte installationer til steder, hvor kabler er uønskede. Anybus Wireless Bridge er en testet løsning til at forbinde industrielle ethernet-standarder såsom PROFINET, EtherNet/IP, BACnet/IP og Mudbus TCP samt serielle netværk, og giver brugeren en robust og vdligeholdelsesfri trådløs forbindelse.

Alt afhængig af hvilke arkitektoniske behov man har, kan Anybus Wireless Bridge anvendes som erstatning for punkt-til-punkt-kabler, ligesom den kan anvendes til at forbinde flere trådløse samlingspunkter.

Industriel kvalitet
”Der er mange trådløse løsninger på markedet i dag, men kun få kan levere så pålidelige og robuste forbindelser, som industrien påkræver,” siger Niklas Selander, der er Product Manager hos HMS. ”Anybus Wireless Bridge til ethernet har været et af vores populære produkter i mange år, og da vi kan se, at det industrielle marked er blevet mere modtagelige for trådløse løsninger, udvider vi vores trådløse tilbud.

Anybus Wireless Bridge er det tredje ben inden for vores Anybus gateway-løsninger, som komplementerer Anybus X-gatewayTM og Anybus CommunicatorTM-familierne.”

Forbinder enheder - trådløst

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP