www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

EtherNet/IP-udstyr kan nu fjernovervåges og kontrollers med Netbiter

Netbiter Remote Management-løsningen fra HMS Industrial Networks gør det nu muligt at overvåge og styre automationsudstyr, der anvender EtherNet/IP via internettet. Ved at tilslutte en Netbiter EasyConnect 300-serie gateway kan brugere af EtherNet/IP-udstyr udføre vedligehold hvorfra det skal være.

EtherNet/IP-udstyr kan nu fjernovervåges og kontrollers med Netbiter

Netbiter Remote Management-løsningen har tidligere givet forbindelse til Modbus-enheder, men fra november tilbyder HMS også direkte, indlejret kompatibilitet til EtherNet/IP. Via LAN-porten på Netbiter gateway’en kan brugere tilkoble sig via UCMM (UnConnected Message Manager), som er en ikke-cyklisk informationskanal, der ikke er forbundet til kontrol-loop’ets beskeder.

Med Netbiter kan brugerne:

  • Fjernkonfigurere EtherNet/IP-enheder ved hjælp af deres almindelige konfigureringssoftware (for eksempel RSLogix).
  • Logge trends og overvåge ydeevne.
  • Få en alarm eller hændelsesbesked, når kritiske grænser er nået.


Sådan virker det

Brugeren forbinder en EtherNet/IP-baseret automationsenhed til en Netbiter gateway via LAN-porten. Netbiter gateway’en sender data via ethernet eller mobilnetværket til det cloud-baserede datacenter, Netbiter Argos. Brugere får adgang til Netbiter Argos på www.netbiter.net på en almindelig browser. Brugere kan også opsætte en sikker tunnel til maskinen eller udstyret, de ønsker at fjernbetjene, hvilket gør dem i stand til at idriftsætte eller afhjælpe problemer fuldstændigt som hvis de stod ved siden af udstyret.

Længeventet feature
”Vi har længe set et behov for EtherNet/IP-forbindelse i Netbiter,” siger produktlinjechef Henrik Arleving. ”Der er en stor mængde drives, HMI’er, PLC’er og andre automationsenheder, der anvender EtherNet/IP som deres kommunikationsprotekol, og disse enheder kan nu nemt forbindes med Netbiter Remote Management-systemet til monitorering og kontrol. Fjernadgang-funktionen vil især være brugbar for systemintegratorer og maskinbygger, eftersom de nu kan få adgang til problemløsning og vedligehold online, direkte fra en hvilken som helst lokation.”

Andre inkluderede faetures i den ny Netbiter er blandt andet muligheden for at gruppere og filtrere alarmer og fri adgang til kortfunktionaliteter, der viser den præcise placering af hver Netbiter gateway.

Kontrollér EtherNet/IP-enheder online. Dette eksempel viser fjernovervågning af en Allen Bradley PLC.

EtherNet/IP-udstyr kan nu fjernovervåges og kontrollers med Netbiter

Netbiter EC300-seriens kommunikationsgateways sender data fra kundens enhed til Netbiter Argos.
Læs mere på www.netbiter.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP