www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

En ethernet-hardware – alle industrielle ethernet-netværk

En ny ethernetløsning fra HMS gør det muligt for producenter at downloade en industriel ethernet-protokol efter eget valg for at standardisere ethernet-hardware fra HMS

En ethernet-hardware – alle industrielle ethernet-netværk
Nu udgiver HMS Industrial Networks ’Anybus CompactCom for almindeligt anvendt ethernet’ – en kommunikationsløsning, der indeholder en ethernet-hardware, som kan kobles med PROFINET, EtherCAT, EtherNet/IP eller Ethernet POWERLINK. Dette giver underleverandører fuld fleksibilitet, som simpelthen kan downloade den ønskede industrielle ethernet-protokol til en CompactCom chip, brik eller modul, før de leverer til kunden.

Kommer i tre forskellige udgaver?
Common Ethernet-løsningen lanceres som en del af Anybus CompactCom 40-serien og kan fås i tre forskellige udgaver afhængig af det ønskede integrationsniveau til værtsenheden: Chip, brik eller modul, som alle kan loades på samme standardiserede måde.

”Eftersom markedet for industrielle netværk bevæger sig mod industrielt ethernet, bliver CompactCom Common Ethernet-løsningen med et en nøglekomponent i vores udbud. Det gør livet nemmere for underleverandører, eftersom de ikke behøver at have afsluttede CompactCom-produkter til forskellige industrielle ethernet-netværk på lager. I stedet kan de simpelthen downloade netværksprotokollen, der svarer til kundens ordrer, i vores standardiserede Common Ethernet-hardware,” siger Leif Malmberg, der er Product Line Manager for indlejrede produkter i HMS.

”Eftersom modulet er bygget på allerede testede Anybus CompactCom-teknologi, drevet af Anybus NP40 netværksprocessoren, vil kunder ydermere få øjeblikkelig adgang til hele CompactCom-familien med et implementeringsprojekt. Det betyder, at de får adgang til en hvilkan som helst fieldbus og et hvilket som helst industrielt ethernet-netværk ved helt enkelt at koble et andet Anybus-modul til.”

Understøtter det it-funktioner?
Common Ethernet-konceptet understøtter it-funktioner som standard, hvilket betyder, at det kan anvendes som en ethernet TCP/IP-løsning, hvis kunden ønsker at udvikle forbindelsen til sit ethernet-netværk.

Firmware Manager er inkluderet
Ved at anvende den tilhørende Firmware Manager-software kan brugere nemt downloade firmware til det netværk, de ønsker. Det er også muligt at anvende FTP eller applikationsinterfacen til at downloade firmwaren.

Anybus CompactCom 40-serien – til krævende applikationer
Anybus CompactCom 40-serien er bygget på den prisvindende NP40 netværksprocessor, og er dermed designet til at møde krav til højeffektivt industrielt ethernet-anvendelse, som kan skabe hurtig kommunikation mellem værtsenheden og det valgte netværk – 1.500 bytes procesdata i hver retning. 40-serien i udgaverne chip, brik og modul, som gør det muligt for kunderne at vælge det rette niveau af integration uden tilpasning.

Hvad er Anybus CompactCom?
Anybus CompactCom er en serie af industrielle netværksinterfaces, som er integrerede i en industriel enhed for at tilbyde forbindelse til forskellige industrielle netværk. CompactCom findes som chip, brik eller modul, hvilket giver brugeren mulighed for selv at vælge niveauet af integration. Ved at implementere Anybus CompactCom kan underleverandører opnå øjeblikkelig forbindelse til 20 industrielle netværk ved ganske enkelt at tilslutte et svarende Anybus-produkt. Dette åbner op for nye forretningsmuligheder for underleverandørerne og udvider deres marked betydeligt.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP