www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS udvider Netbiters udbud i fjernbetjening

HMS Industrial Networks udvider nu Netbiters udbud i fjernbetjening med tre forskellige tjenesteydelser til forskellige brugerbehov. De dedikerede tjenester gør det muligt at have en hurtig forbindelse både til at fjernbetjene en enkelt maskine men også til avancerede projekter, hvilket vil sige flere installationer og brugere. HMS præsenterer også en ny Netbiter EasyConnect gateway (EC310), som kun kommunikerer via Ethernet.

HMS udvider Netbiters udbud i fjernbetjening
Tre forskellige tjenester
Netbiter er en cloud-baseret løsning til fjernadministration af udstyr som el-generatorer, PLC’er, tanke m.v. Brugere tilslutter en Netbiter gateway til deres udstyr og logger ind på online datacenter Netbiter Argos (www.Netbiter.net), hvormed de kan få adgang til deres enheder online. Netbitters tre forskellige nye tjenester er:

• Fjernadgang – gratis og inkluderet i Netbiter gateway
Åbner en sikker kanal til en PLC eller maskine. Det muliggør konfiguration, programmering eller fejlretning af næsten enhver industriel enhed fra ethvert sted. Brugere udnytter deres regelmæssige konfigurationssoftware, ligesom hvis de var på stedet.

•Syn og kontrol – gratis og inkluderet i Netbiter gateway
Tillader brugere at styre en enkelt installation på afstand. Online instrumentbræt, alarmer og trend-grafer giver fuld indsigt fra ethvert sted.

•Håndtering og analyse – abonnementsbaseret tjeneste
For stor skala flere installationer med flere brugere. Netbiter Argos kan tilpasses brugeres system og data kan integreres i deres eget system med Netbiter Argos API.

Realiserer tingene på internettet
”Med dette servicetilbud tager vi endnu et skridt i at gøre det nemmere for vores kunder til online at kunne bruge deres udstyr”, siger Henrik Arleving, Product Line Manager hos HMS Industrial Network. ”Vi kan tilbyde en hurtig og nem løsning til overvågning af en enkelt installation online såvel som kraftfuld multi-site forvaltning med flere brugere til større installationer. Netbiter kan nu imødekomme endnu flere krav om at bruge feltudstyret online, og dermed realisere tingene på internettet”.

Ny gateway
HMS tilbyder også en ny gateway, Netbiter EC310, som sender data fra eksterne site via Ethernet. Dette er et supplement til EC350, som kommunikerer både via mobilnettet (3G/GPRS) og via Ethernet.

Hvad er Netbiter?
Netbiter er en løsning i fjernadministration til overvågning og styring af industrielt udstyr online.

En Netbiter gateway forbinder fjernbetjening til udstyr i marken og sender data til Netbiter Argos datacenter.. Den cloud-baserede server indsamler og gemmer data fra det eksterne udstyr og giver brugerne mulighed for at få statistikker og rapporter om, hvad enhederne udfører. På www.netbiter.net kan brugerne se deres udstyrs status, og kan overvåge og styre udstyret fra et grafisk instrumentbræt.

Læs mere om de nye Netbiter-tjenester på den nye hjemmeside www.netbiter.com

Billedtekster:

HMS udvider Netbiters udbud i fjernbetjening

Kontrol af en enkelt enhed eller en hele hjemmeside online.
HMS udvider Netbiters udbud i fjernbetjening
Netbiter EC310 gateway for kommunikation sender data fra kundens enhed til Netbiter Argos.

Læs mere på www.netbiter.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP