www.industriogteknik.com
Sanhua Europe

Nyligt udviklede SANHUA R744-løsninger

Nyudviklede løsninger til naturlige kølemidler

Nyligt udviklede SANHUA R744-løsninger
SANHUA har udvidet tryktransmitter YCQ-udvalget med mange nye modeller, der er egnede til alle de vigtigste anvendelser og kølemidler, herunder A2L og R744.

Den innovative tryktransmitter er designet til en pålidelig og sikker installation i subkritiske og transkritiske R744-systemer. Det nye udvalg af tryktransmittere omfatter modeller med et design tryk (PS) på 90bar (egnet til alle subkritiske positioner) og modeller med et PS på 150bar til transkritiske installationer. I det nye udvalg et det muligt at vælge ratiometriske modeller med udgangssignal i volt eller modeller med et strømsignal 4-20mA. Næsten alle YCQx-modeller garanterer en fuld kompatibilitet med Sanhua EEV Controller SEC61x og muligheden for at fuldende den fulde Sanhua-løsning til forvaltning af DPF/LPF unipolære stepper-ventiler

Sanhua har også udvidet udvalget med elektroniske ekspansionsventiler LPF og DPF med:

• DPF-R til CO2 med maks. tryk = 140 bar

• LPF-R til CO2 med maks. tryk = 60 bar

• LPF-serien er udvidet med nye størrelser LPF30 & LPF32, som bruger de samme spoler som PQ-M24.

Elektroniske ekspansionsventiler LPF og DPF-R er kompatible med SANHUA Electronic Solution: SEC Controller med avanceret PID algoritme, tryktransmitter YCQ med egenskaber såsom IP67 og elektroniske ekspansionsventiler.


Nyligt udviklede SANHUA R744-løsninger

SANHUA-udvalget til R744/CO2 omfatter en række elementer til subkritiske anvendelser og transkritiske anvendelser, såsom kugleventiler, kontraventiler med mere.

Besøg www.sanhuaeurope.com eller kontakt din lokale distributør
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP