www.industriogteknik.com
Watlow

Mindre vedligeholdelse med Watlows nye HELIMAX ultraeffektive elektriske varmeveksler

Watlow®, der er førende indenfor design og fremstilling af komplette varmesystemer, præsenterer sin nye HELIMAX ultraeffektive elektriske varmeveksler med Continuous Helical Flow Technology. Teknikken medvirker til at reducere den tilkoksning og tilsmudsning, der typisk forbindes med standard varmevekslere. Mindre tilkoksning og tilsmudsning minimerer intervallerne for vedligeholdelse og mindsker dermed nedetider.

Mindre vedligeholdelse med Watlows nye HELIMAX™ ultraeffektive elektriske varmeveksler

Nogle metoder til design af varmevekslere, som eksempelvis med segmentbarrierer har døde zoner hvor der kan forekomme hotspots. Disse fluktuationer inde i varmeveksleren til enten kappe- eller rørets temperatur eller det lokaliserede flowrate, er velkendte årsager til tilkoksning og tilsmudsning, der kan føre til systemfejl og dyre nedetider.

HELIMAX med Continuous Helical Flow Technology muliggør ekstrem høj hastighed af varmeoverførsel der gør, at procesvæskens overfladetemperatur sænkes og giver mulighed for at tilpasse til høj udgangstemperatur. Det minimerer også gennemløbstiden og sikrer strammere kontrol med kappetemperaturen og gør mindre kappediameter mulig. Resultatet er, at højere tryk ofte kan håndteres med tyndere kappevægge eller at man undgår at skulle anvende dyre specialmaterialer.

“Watlow er glade for at kunne tilbyde den nye HELIMAX varmeveksler til vore kunder”, sagde Dennis Long, Director of Strategic Marketing.
”HELIMAX' Continuous Helical Flow Technology forbedrer flowprofilen på varmeelementerne, så der er bedre varmeoverførsel og flowrate, og ydelsen af systemet i det hele taget bliver bedre. Denne teknologi reducerer også tilkoksning og tilsmudsning, hvilket får systemet til at fungere bedre. Alt dette med en mindre profil … produktet er en gevinst for enhver applikation, der anvender en varmeveksler.”

HELIMAX har mindre og lettere vægt sammenlignet med traditionelle varmevekslere, og giver betydelige fordele ved applikationer på begrænset plads som for eksempel offshore platforme eller FPSO-fartøjer (flydende produktionslagre samt fartøjer til aflæsning).

Ønsker De mere information: www.watlow.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP