www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Konfigurer PLC’er og maskiner på afstand med Netbiter® Remote Access

HMS Industrial Networks introducerer nu Netbiter Remote Access i Netbiter Remote Management-løsningen. Remote Access er en teknologi, der øjeblikkeligt giver en sikker kommunikationsvej til udstyr langt væk som for eksempel PLC’er og maskiner. Det giver brugeren mulighed for at anvende sin almindelige PLC-software til konfiguration såsom Rockwell RSlogix® eller Siemens TIA Portal® - fuldstændig som hvis softwaren var tilsluttet direkte til maskinen. På den måde er det muligt at tage affære med det samme i tilfælde af problemer i produktionen og minimerer behovet for transport til fabrikken.

Konfigurer PLC’er og maskiner på afstand med Netbiter® Remote Access
Netbiter Remote Access giver maskinbyggere, systemintegratorer, OEM’er og slutbrugere øjeblikkelig adgang til enheder, udstyr eller maskiner fra hvilket som helst sted. Løsningen er en sikker kommunikationsvej for PC-baseret software-applikationer og sørger for, at PLC-programmører og maskinejere kan konfigurere, reprogrammere og ’afluse’ maskineriet fra et hvilket som helst sted, så man sparer både tid og transportomkostninger, mens man forbedrer kundeservice.

Sådan virker det
Først forbinder brugeren en Netbiter EasyConnectTM 300-serie gateway til deres fjernbetjente enhed eller maskine. Ved at køre sin Netbiter QuickConnectTM software på en computer, er der skabt en sikker tunnel til Netbiter gateway’en og til den enhed eller maskine, den er forbundet til. PLC-programmører og maskinejere kan simpelthen åbne deres almindelige konfigurationssoftware – som for eksempel RSLogix eller TIA Portal) og konfigurere eller løse problemer fuldstændig som hvis de var på fabrikken.

Den sikre forbindelse er etableret ved hjælp af det cloud-baserede Netbiter Argos datacenter. Det betyder, at der ikke er behov for at åbne indgående porte i firewalls eller at sætte VPN-forbindelser op på fabrikken. Resultatet er en sikker forbindelse, som kan sat op i løbet af et par minutter.

Simpelhed og sikkerhed
”Simpelhed og sikkerhed er de væsentligste træk ved Netbiter Remote Access,” siger Henrik Arlevig, der er produktchef hos HMS Industrial Networks.
”Når brugeren har forbundet Netbiter gateway’en til en maskine har han adgang til sine maskiner og være i gang i løbet af få minutter fra enhver lokation. Dette er en meget efterspurgt funktion, som vil spare maskinbyggere, systemintegratorer, PLC-programmører og vedligeholdelsesfolk en masse tid og kræfter, for ikke at tale om væsentligt reducerede rejseomkostninger.”

Solid sikkerhed

Data er krypteret både til og fra Netbiter Argos, og det er altid muligt at vælge en to-trins verificeringsmetode (ved at logge ind med et kodeord og få en sms for at verificere brugerens identitet). Dette giver sikker dataoverførsel til det fjernbetjente udstyr. Siden forbindelsen skabes via Netbiter Argos, som fungerer som en portal for al kommunikation, er der ikke brug for at bakse med fixed IP-adresser eller huller i brugerens firewall.

Netbiter Remote Access er tilgængelig fra april 2014.

Konfigurer PLC’er og maskiner på afstand med Netbiter<sup>®</sup> Remote Access
Konfigurering sker fuldstændig som hvis man var på fabrikken.
Konfigurer PLC’er og maskiner på afstand med Netbiter<sup>®</sup> Remote Access
Sådan virker Netbiter Remote Access
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP