www.industriogteknik.com
EPLAN

Smagsprøve på Eplan Platform 2022

På den digitale Hannover Messe præsenterer software leverandøren Eplan et førstehåndskig på den kommende Eplan Platform, der kommer til sommer. Et helt nyt brugerinterface har i overensstemmelse med dagens software tendenser fået ribbon-teknologi, dark mode og en række andre ændringer, der gør det nemt anvende Eplan Platformen. Det nye 2D grafikmodul og den centrale komponent håndtering medfører en optimal ydelse. Endnu et praktisk plus er cloud servicen “Eplan eManage”, der sikrer integreret konstruktion med kombinationen af arbejde lokalt og i clouden. Overgangen til den nye abonnements model gør brugen af software endnu mere fleksibel.

Smagsprøve på Eplan Platform 2022
Eplan Platform 2022_EN.jpg: Den nye Eplan Platform 2022 har et helt nyt bvrugerinterface. Den praktiske, multifunktionelle værktøjslinie med moderne ribbon-teknologi tilpasser sig fleksibelt til applikationen.

Monheim, Tyskland, 12. april 2021 - Det vigtigste punkt ved Eplan Platform 2022 er et helt nyt brugerinterface, der i betydelig grad forbedrer hvor nemt det er at anvende løsningen. Fokus er lagt på enkelhed og overskuelighed, med fokus på funktioner baseret på de nyeste apps til mobilenheder og internationalt etablerede desktop applikationer. Variable faner giver brugerne direkte adgang til vigtige og ofte brugte funktioner. Den praktiske, multifunktionelle værktøjslinie med moderne ribbon-teknologi tilpasser sig fleksibelt til applikationen, eksempelvis når der skiftes fra 2D til 3D. Værktøjslinien kombinerer også forskellige menuer og værktøjslinier i én værktøjslinie, der gør det daglige arbejde nemmere for øvede brugere, og på samme tid gør det muligt at (gen)introducere softwaren. Dertil kommer, at ePlan fuldstændigt har redesignet brugerinterfacet til konstruktionsarbejde i både 2D og 3D. Det samlede resultat er en moderne applikation med et optimalt udseende og fornemmelse, ikke mindst på grund af understøttelsen af dark og light tilstand.

Stærk præstation selv for store projekter
Et helt nyt, grafisk modul på 2D området sikrer et optimalt resultat, selv for store projekter. Bearbejdningen bliver accellereret betydeligt, mærkes især når der importeres DXF eller DWG filer. Den nye, centraliserede komponent håndtering virker ligeledes som en katalysator for ydeevnen, og giver større fleksibilitet ved konvertering af komponent data ved hjælp af objektorienteret data administration. Den integrerede variantstyring giver brugerne mulighed for at gemme alle egenskaber for komponenter med de individuelle varianter. Nu kan komponenter nemt og hurtigt, tilføres forskellige makroer - til nem bearbejdning af data eksternt, selv i kombination med Excel.


Smagsprøve på Eplan Platform 2022
Dark Mode.jpg: Understøttelsen af dark og light tilstande er resulteret i en moderne applikation med optimalt udseende og fornemmelse.

Godt overblik på projekt niveau
Det nye Backstage view gør det muligt for brugerne at redigere alle aspekter i et ePlan projekt fra en central placering - for eksempel åbning og oprettelse af et projekt, import af DWG filer, samt eksport af plc- eller fabrikationsdata. En liste med de senest brugte projekter giver et glimrende overblik - ligesom den logiske organisering af alle projekt-relaterede handlinger. Og det nye, integrerede indsætningscenter forener alle funktioner til at indsætte symboler, makroer og komponenter, inklusive et grafisk overblik - alt, der behøves for effektivt at kunne konstruerer kredsskemaer. Ofte anvendte komponenter, kan markeres som favoritter og tagges til individuelle arbejdsprocesser.

Eplan eManage kombinerer platform med skyen
Den nye Eplan Platform 2022, der lanceres denne sommer under mottoet »Det ligger i dine hænder», indeholder mange flere nyheder. En af dem er den direkte forbindelse mellem at arbejde lokalt og I clouden. Med ePlan eManage kan projekter fra Eplan platformen oploades direkte til cloudmiljøet og deles og styres derfra. Den gratis udgave har været tilgængelig siden midten af marts.

Få mere at vide på: www.eplan-software.com/inyourhands

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP