www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Ny udgave af Maple med kraftfulde, indbyggede analyse værktøjer

Forbedringer til udvikling af applikationer reducerer den tid, der skal bruges til at skabe og indsætte løsninger

Ny udgave af Maple med kraftfulde, indbyggede analyse værktøjer
Maple indeholder et komplet og hurtigt miljø til udvikling af løsninger til tusindvisr af tekniske organisationer.

Maplesoft™ meddelte i dag, at en ny og større udgave af deres flagskib blandt produkterne, Maple™, der er den tekniske computer software til ingeniører, matematikere og videnskabsfolk, er udkommet. Med Maple 18 introducerer Maplesoft mere specialiserede værktøjer til ingeniørmæssige analyser og endnu mere fleksible værktøjer til udvikling af tekniske applikationer, til at hjælpe med at skabe og indsætte løsninger i hele organisationen.

Nye funktioner omfatter understøttelse af analyse af tidsserier, med indbygget support til konstruktion af modeller og analyse, mønster sporing, prognoser samt visualisering af data, der varierer over tid. Der er også foretaget betydelige forbedringer til behandling af signaler, design af kontrolsystemer og fysik. Når der er foretaget en analyse, anvender ingeniørerne ofte Maple til at konstruere interaktive kalkulatorer, der kan give svar på specifikke problemer - og Maple 18 indeholder en række af forbedringer, der gør udvikling af disse applikationer hurtigere og mere fleksible. Disse forbedringer omfatter flere muligheder for at kontrollere udseendet og virkemåden af interaktive komponenter, et betydeligt mere fleksibelt værktøj til dannelse af applikationer i et trin, samt omfattende forbedringer til visualisering. Andre, vigtige features i denne udgave omfatter forbedrede ydelser for mange, almindelige beregninger og nye muligheder for forbindelser til andre miljøer og systemer.

“Maple sætter ingeniørerne i stand til at udvikle et koncept fra den oprindelige inspiration til en fuldt ud funktionel, slutbruger venlig applikation, der kan udbredes til hele organisationen,” siger dr. Laurent Bernardin, Executive Vice-President og Chief Scientist hos Maplesoft. “Maple 18 understøtter denne proces på hvert eneste skridt af vejen, med endnu flere analyse værktøjer til at udvikle ideer, med flere muligheder for at visualisere resultater, nye måder til at forbinde et endnu større produkt sortiment i rækken af værktøjer, og mere fleksible værktøjer til at skabe hurtige løsninger til slutbruger.”

Maple 18 er en del af en større udgivelse af Maplesofts fulde suite af ingeniørmæssige produkter, inklusive Maple add-ons og en ny udgave af MapleSim, der er det avancerede værktøj på system niveau til simulering og konstruktion af modeller, der er baseret på Maples matematiske ‘motor’. MapleSim 6.4. og alle dets værktøjskasser og add-ons til forbindelsesmuligheder er blevet opdaterede for at drage fordel af forbedringerne af den matematiske ‘motor’ i Maple 18. Andre forbedringer omfatter værktøjer med mere kraft til at konstruere skræddersyede komponenter, forbedringer i ydelse, en betydelig udvidet MapleSim Control Design værktøjskasse og forbedringer i model generatorerne til Simulink® og FMI.

Maple og MapleSim er en vigtig del af Maplesofts ingeniørmæssige løsninger, der har ekspertise og værktøjer til understøttelse af konstruktion af modeller, simulering og optimering af komplekse, multidomæne systemer.

Maple 18 fås på engelsk, med indbyggede udvidelser til adskillige sprog som fransk, traditionelt kinesisk, simplificeret kinesisk, græsk og brasiliansk portugisisk. Der kommer en udgave af Maple 18 på japansk i april.

For at få flere informationer om de nye features i Maple 18 - besøg venligst www.maplesoft.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP