www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Virtuelt Maplesoft topmøde for brugere kigger ind i fremtiden og skal skitsere og forudsige virksomhedens teknologier til uddannelser

Virtuelt møde skal hjælpe underviserne til at gøre oplevelsen i klasseværelset bedre - og få forskere til at opnå hurtigere resultater

Virtuelt Maplesoft topmøde for brugere kigger ind i fremtiden og skal skitsere og forudsige virksomhedens teknologier til uddannelser
Maplesoft vil afholde en virtuel konference i år, der skal få kunder, eksperter, matematikere, medarbejdere fra de tekniske uddannelser samt produktudviklere til at mødes. Som den første, virtuelle konference bliver den afholdt torsdag den 27. februar, og det bliver en begivenhed med fyldige præsentationer, brugererfaringer og et blik ind i fremtiden for Maplesofts produkter og teknologi.

Jim Cooper, der er CEO og President for Maplesoft, slår tonen an ved at indlede konferencen med at fortælle om virksomhedens visioner omkring uddannelse og forskning. Laurent Bernardin, Chief Scientist og Executive Vice President, R&D, vil derefter udstikke virksomhedens køreplan for udvikling af teknologier. Der vil være en række af præsentationer af STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) uddannelsesledere og forskere, der fortæller om deres succes og resultater med at bruge Maplesofts teknologier, og de vil forelægge en række af interessante anvendelsesområder og give et indblik i forskningen. Udviklere af Maplesoft vil belyse de spændende nye tiltag i MapleSim, Maple, Maple T.A. og Möbius Project. Deltagerne i konferencen vil også få adgang til gratis uddannelse og resourcer, samt mulighed for at danne netværk.

“Vi er meget begejstrede for udsigten til at kunne sætte vore brugere, kunder og udviklere sammen i et virtuelt rum,” sagde Jim Dell, Vice President, Marketing, Maplesoft. “Undervisningssektoren får et indblik i mulighederne for at levendegøre undervisningen ved at bruge teknologi til at visualisere teorier og forklare abstrakte koncepter. Forskerne kan lære analytiske teknikker og storskala beregninger at kende, som vil spare tid og kræfter. Alt i alt vil konferencen give en intensiv indføring i læreprocesser.”

Maplesofts bruger topmøde vil omfatte præsentationer af omkring 20 brugere og Maplesoft medarbejdere, en udstilling med stande, en kommunikations lounge til brug for møder mellem deltagerne og et resource center med rapporter, webinarer på video, brochurer, datablade og meget mere.

Formular til on-line registrering, den fulde dagsorden og andre oplysninger om konferencen fås på: http://www.maplesoft.com/mvus/?P=TC-3757.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP