www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Kraftig Powerlink-forbindelse I den ny Anybus CompactCom 40-serie

Produkterne i Anybus CompactCom 40-serien forbinder ethernet Powerlink til industrielle enheder.

Kraftig Powerlink-forbindelse I den ny Anybus CompactCom 40-serie
Powerlink er et industrielt ethernet-netværk, der stammer fra det østrigske bilfirma B+R. I dag er det anderkendt af mange producenter inden for bilindustrien i hele verden.

Powerlink er et af de første netværk, der bliver tilbudt i den ny Anybus CompactCom 40-serie, som kommer på gaden til april. Med CompactCom 40-serien får man hurtig og præcis kommunikation mellem værtsenheden og Powerlink. Kommunikationshastighed og pålideligheden er vigtig, fordi Powerlink ofte bliver anvendt i krævende industrielle applikationer såsom synkroniserede servostyringssystemer. CompactCom 40-seriens Powerlink-produkter findes i tre forskellige formater – chip, brik og modul – og er alle udstyret med den samme software-interface fra værtsenheden. Dette giver fuld fleksibilitet for kunden, når han skal forberede sit produkt på CompactCom.

”Vi ser Powerlink som et vigtigt netværk i fremtiden, især mellem maskinbyggere og producenter af enheder, som har brug for højeffektiv netværksteknologi, som kombinerer pålidelighed og hurtig dataoverførsel.” siger produktlinjechefen i HMS Leif Malmberg.

”Vi får mange henvendelser om forbindelsesmulighed med Powerlink fra hele verden, især fra de centraleuropæiske markeder. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Powerlink-opkobling i vores nyeste serie af indbyggede produkter. Den ny Anybus CompactCom 40-serie vil give producenter mulighed for at blive forbundet med Powerlink med et enkelt udviklingsprojekt, som samtidigt giver adgang til 19 andre netværk.”

Tekniske højdepunkter
Anybus CompactCom 40-serien skaber hurtig kommunikation mellem værtsenheden og Powerlink – procesdata ’hænger’ mindre end 15 µs og det tillader op til 1.500 byte procesdata i hver retning. CompactCom 40-serien i chip, brik eller modul fås med en integreret ethernet-hub implementeret i Anybus NP40-netværksprocessoren og understøtter Multiplexing og PollResponseChaining. Det har en reaktionstid på 1 µs (fra Pollrequest til PollResponse) og en hurtig synkronisering på højst 1µ s.

Forbindelse til ethvert netværk med Anybus?
Anybus CompactCom er det mest udbredte koncept til industrielle multinetværk på verdensplan. Ved at implementere Anybus CompactCom kan producenter opnå øjeblikkelig forbindelse til 20 industrinetværk inklusiv Powerlink blot ved at tilslutte det passende Anybus-produkt. Dette åbner op for nye forretningsmuligheder for producenterne og udvider deres markeder betydeligt.

Hvad er Anybus CompactCom?
Anybus CompactCom er en serie af industrielle netværkssnitflader, der er integrerede i en industriel enhed for at få forbindelse til forskellige netværk.
CompactCom fås som chip, brik eller modul, som giver brugeren mulighed for at vælge niveauet af integration. Anybus CompactCom 30-serien bliver allerede anvendt i millioner af industrielle automationsenheder. Den ny 40-serie vil blive lanceret i april 2014.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP