www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS, distributør af IXXAT-produkter i de nordiske lande

Salg af og support til IXXAT-produkter til maskinkontrol og -sikkerhed i Sverige, Danmark, Norge og Finland overdrages til HMS Industrial Networks.

HMS, distributør af IXXAT-produkter i de nordiske lande
I starten af 2013 opkøbte HMS Industrial Networks den tyske virksomhed IXXAT Automation GmbH, hvormed de yderligere udbyggede den verdensførende koncern inden for industriel kommunikation. Eftersom HMS er en svenskbaseret virksomhed, som længe har været kendt for at sælge industrielle kommunikationsløsninger på de nordiske markeder, overtager HMS nu salg, support og distribution af IXXAT-produkter i de nordiske lande. Det blev tidligere håndteret af en distributør.

Markedsførende produkter til CAN-forbindelse
IXXAT-produkter har længe været markedsførende, hvad angår kommunikationsløsninger til maskiner, sikkerhed og biler - og de har især haft succes på det centraleuropæiske CAN-marked. IXXAT-produktporteføljen omfatter CAN PC-grænseflader, som muliggør CAN-netværksadgang til kontrol- og analyseapplikationer. Det omfatter også forstærkere, broer, I/O-moduler og kontrolenheder til EtherCAT-, POWERLINK- eller CAN-baserede applikationer. IXXAT-produkter er endvidere banebrydende på markedet, når det drejer sig om løsninger til funktionel sikkerhed i forbindelse med industriel kommunikation.

Distributionen af IXXAT-produkter i de nordiske lande blev tidligere håndteret af en tredjepartsdistributør, men i betragtning af HMS' omdømme i området, har HMS besluttet at sælge direkte til kunder i de nordiske lande, hvilket betyder, at salg af og support til IXXAT-produkter nu vil blive håndteret af HMS nordiske salgsorganisation.

"Sammenlægningen af IXXAT og HMS har haft stor succes, og det giver kun mening at lade HMS videresælge IXXAT-produkterne i Sverige, Danmark, Norge og Finland", udtaler Peter Greenfort, international salgschef hos HMS. "Det vil være til stor fordel for IXXAT-brugere i de nordiske lande, da de nu vil have opbakning fra HMS globale organisation og direkte adgang til hovedkontoret i Halmstad, Sverige. Det vil også gøre dem i stand til yderligere at udbygge deres industrielle kommunikationsløsninger via HMS' Anybus- og Netbiter-produktserier", slutter Peter Greenfort.

Den første markedsevent, hvor HMS vil fremvise IXXAT-produkterne, vil være en række seminarer, som vil finde sted i foråret 2014.

Alle kontaktoplysninger er at finde på www.ixxat.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP