www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Maplesoft og Desire2Learn går sammen om at tilbyde fælles integration, Maple T.A. forbindes med Desire2Learn’s integrerede indlærings platform

D2L’s Maple T.A. konnektor giver en samlet oplevelse for både undervisere og elever

Maplesoft og Desire2Learn går sammen om at tilbyde fælles integration, Maple T.A. forbindes med Desire2Learn’s integrerede indlærings platform
Maplesoft, der er en førende producent af højtydende software værktøjer til teknisk uddannelse og research, og Desire2Learn, der er det EdTech firma, der udviklede den første, fuldt integrerede indlærings platform (ILP - integrated learning platform), har i dag meddelt at de er gået i samarbejde om at udvikle en fælles integrering - D2L’s Maple T.A. Connector - som giver en jævn og strømlinjet oplevelse for brugere af begge teknologier.

D2L’s Maple T.A. Connector sætter brugeren i stand til at bruge Maple T.A. inde fra Desire2Learn ILP. Maple T.A. er designet specielt til kurser, der omfatter matematik, og her er tale om et nemt, web baseret system, der er let at bruge til at oprette tests og opgaver, og som automatisk evaluerer elevernes svar og præstationer. Ved at gøre det muligt at integrere Maple T.A. med D2L ILP giver konnektoren nemme måder for brugeren til at anvende begge produkter gennem et enkelt miljø.

Konnektoren giver mulighed for én enkelt bekræftelse, så bruger ikke skal bruge to sæt brugernavne og passwords for at få adgang til produkterne. Resultaterne fra Maple T.A. opgaverne bliver automatisk ført ind i D2L’s karakter system, så alle resultater findes på ét sted og læreren behøver derfor ikke at overføre karaktererne manuelt. Dertil kommer, at eleverne har en simpel, med-et-klik adgang til alle deres opgaver fra én lokation, ligegyldigt hvilket miljø opgaven blev stillet i.

Waterloo Universitet har med stor succes indført D2L’s Maple T.A. Connector efter at universitetet har været nøglepartner i oprettelsen af projektet, og været med i design og udvikling af værktøjerne. “Både Maple T.A. og D2L’s integrerede indlærings platform er stærke løsninger, som vi bruger meget i administrationen af kurser og til evaluering af eleverne,” siger Sean Scott, Instructional Support Coordinator, Faculty of Mathematics, University of Waterloo. “Et konnektor produkt, der integrerer de to, har øget vor produktivitet. Enheds interfacet vil gøre det nemmere for vore undervisere og elever at bruge begge systemer, så de kan fokusere mere på indlæring i stedet for infrastruktur.”

“Vi er glade for at Maplesoft er gået ind i D2L partner økosystemet,” siger Ken Chapman, Vice President of Market Strategy hos D2L. “Maplesoft står stærkt i det akademiske marked, og dette partnerskab vil forbedre vore kompetancer og gøre det muligt for os at nå ud til flere lærere og elever med enestående fordele, et bedre økosystem og en endnu bedre oplevelse for vore brugere.”

“Vi sætter pris på værdien af en åben arkitektur - og dermed et valg for kunderne,” udtaler Laurent Bernardin, Executive Vice President og Chief Scientist hos Maplesoft. “Det er derfor at vi allerede på et tidligt tidspunkt indbyggede muligheden i Maple T.A. for at integrere nemt med andre systemer. Det glæder os at vi har fået denne mulighed for at samarbejde med Desire2Learn, så kunderne får endnu nemmere ved at bruge systemerne og opnå forøget produktivitet. University of Waterloo’s implementering er et fornemt eksempel på en kombination af to fremragende produkter, der forbedrer eLearning oplevelsen hos vore kunder.”

Udover integreringen med Desire2Learn’s platform har Maple T.A. adskillige andre muligheder for forbindelser. Kontakt venligst Maplesoft eller D2L for oplysning om priser og anden information vedrørende D2L’s Maple T.A. Connector.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP