www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Hurtige og effektive - de nye CAN FD PC-grænseflader fra HMS

Under mærket IXXAT bringer HMS en ny serie af CAN PC-grænseflader til CAN FD på markedet, og den bliver understøttet af en omfattende produktgruppe med drivere og redskaber.

Hurtige og effektive - de nye CAN FD PC-grænseflader fra HMS
Med den nye CAN-IB 500 og CAN-IB 600 tilbyder HMS to grænsefladekort (passiv/aktiv), der ikke alene understøtter CAN, men også den nye CAN FD-standard. Begge kort er til PCI Express-standarden. De har op til to CAN-grænseflader, som kan betjenes i enten CAN- eller CAN FD-tilstand. Kanalernes galvanisk isolation kan fås som ekstraudstyr.

Den aktive CAN-IB 600 har også en indbygget mikrocontroller, så den kan bruges i applikationer med øgede krav til fordatabehandling, såsom tidsstempler med høj præcision eller aktiv filtrering af de meddelelser, der skal sendes fra og modtages af kortet.

Kortene understøttes af både IXXAT Windows driverpakkerne (VCI) og realtidsdriverpakkerne (ECI til Linus, RTX, Intime, QNX).

IXXAT-API'erne til CANopen og SAE J1939 understøtter også de nye grænseflader i CAN-tilstand. Til analysen af CAN- og CAN FD-netværkerne tilbyder HMS IXXAT canAnalyser, et effektivt Windows-redskab.

Klassisk CAN, med dens otte bytes nyttedata og en maksimal overførselshastighed på 1 MBit/sek, er del af et bredt udvalg af applikationer, ikke mindst på grund af dens gode pris og alsidighed. Applikationer, der kræver overførsel af større mængder data, har dog måttet flytte til andre teknologier indtil nu, hvilket naturligvis er forbundet med højere omkostninger.

Med dens kapacitet på op til 64 bytes nyttedata og en højere bitrate til overførsel af nyttedata eliminerer CAN FD nu de gamle begrænsninger ved CAN, hvilket gør den attraktiv - også til applikationer, der aldrig har kunnet arbejde med CAN.

Du kan finde yderligere oplysninger om de nye CAN FD-kort på www.ixxat.de

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP