www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

dataFEED OPC Suite Extended udvider mulighederne for integrering af data

Den nye udgave V5.10 af Softings dataFEED OPC Suite Extended indeholder MQTT Subscriber (abonnement) funktioner samt omfattende muligheder for forbehandling af data.

dataFEED OPC Suite Extended udvider mulighederne for integrering af data
dataFEED OPC Suite Extended V5.10 udvider mulighederne for integrering af data yderligere

Udgave V5.10 af Softings dataFEED OPC Suite Extended er blevet præsenteret. Data kan modtages fra en MQTT Broker ved hjælp af den nye MQTT Subscriber, og videresendes til andre applikationer via OPC UA, eller skrives til en kontroller. Det gør det for eksempel muligt for en leder, der er ansvarlig for skriftlige instruktioner, at implementere dem i skyen. Dertil kommer, at omfattende og fleksible data forbehandlingsemner nu gør det muligt at udføre matematiske og logiske beregninger. Brugssager omfatter ændring af temperaturværdier fra Celsius til Fahrenheit eller udfiltrering af specifikke dele af et ord.

”dataFEED OPC Suite Extended gør tilvejebringelse af produktionsdata til IoT sky-applikationer enkel og sikker,” siger Andreas Roeck, product manager hos Softing Industrial.
”Med hver opdatering arbejder vi med at udvide mulighederne for dataintegrering yderligere, og gøre dem endnu mere fleksible. Derfor tilbyder vi vore kunder og partnere en fremtidssikker løsning.”

dataFEED OPC Suite Extended er en komplet pakke til OPC kommunikation og forbindelse til skyen i et enkelt produkt. Pakken kan anvendes til at tilgå kontrollere fra førende leverandører og til opkobling til IoT enheder.

En gratis prøveudgave af dataFEED OPC Suite Extended V5.10 kan downloades fra Softings hjemmeside: dataFEED OPC Suite Extended Softing

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP