www.industriogteknik.com
Emerson

Emersons nye kompakte, robuste PC-model til at forbinde maskinerne på gulvet med skyen

PACSystems IPC 2010, med Movicon-software installeret og PACEdge IIoT-platformen, leverer stor regnekraft til visualisering af industrielle edgedata.

I dag annoncerede Emerson den nye PACSystems™ IPC 2010 kompakt, industriel PC (IPC), en robust industriel computer, der er designet til at håndtere en bred vifte af programmer til maskiner og individuel automatisering af komponentfremstilling. Den nye løsning er designet til at servicere produktionssteder og OEM-maskinkonstruktører, som har brug for en robust, kompakt, holdbar IPC til omkostningseffektiv understøttelse af deres industrielle internet (IIoT) og andre digitale omstillingsinitiativer.

IPC 2010 adresserer dette ved have den industrielle platform PACEdge™ og elementer af Movicon.NExT™ SCADA-software installeret fra starten, så brugere nemmere kan køre programmer hurtigt ved hjælp af browserbaseret konfiguration. Der er inkluderet tiltag til at holde softwareplatformen opdateret og passivt vedligeholdt, hvilket minimerer brugerindsatsen og samtidig maksimerer pålideligheden.

Ved at køre en industriel version af Linux og have serie- og Ethernet-forbindelse kan IPC 2010 anvendes som en kommunikationsportal inden for en række topologier og på samme tid eller separat som en edgecomputing-enhed. Brugere kan implementere IPC 2010 som en fleksibel protokolomdanner – og til mange andre datafunktioner – i mange roller inden for IoT, edge, OT/IT-konvergens, HMI-visualisering, SCADA-forbindelse og digital transformation.

Både hardware og software er designet til at kunne tilpasses, være universelle og skalerbare, hvilket giver en standardiseret og ensartet brugeroplevelse, der er nem at anvende, effektiv og understøttet af Emersons livscyklustjenester. IPC 2010 med kompakt formfaktor har det største driftstemperaturområde for alle passivt kølede IPC'er med et lavt energiforbrug på blot fire watt og en robust indpakning, så den kan blive installeret stort set overalt.

IPC 2010 tilbyder et fordelagtigt forhold mellem pris og ydelse uden løbende årlige licensomkostninger eller opkrævninger for generelle eller sikkerhedsmæssige opdateringer. Der kan når som helst aktiveres eller tilføjes yderligere funktioner såsom Movicon Connext© eller WebHMI.

"Mange kunder, som er i gang med en digital transformation, ønsker at starte i det små og vinder tillid, efterhånden som de finder værdi i edge-kompatible applikationer", siger William Paczkowski, produktchef for IPC 2010 i Emersons forretningsdel for individuel automatisering. “IPC 2010 er specifikt designet til som en færdigpakket og økonomisk løsning, så de kan komme op i tempo hurtigt og omkostningseffektivt.”

Emerson er allerede ved at bygge IPC 2010 ind i en større vifte af produkter til at detektere lækager, overvågning af trykluft, afmålingssystemer, aktivere skybaserede funktioner og andre pakkeløsninger. Denne fleksible industrielle teknologi vil gøre, at alle typer kunder kan drage fordel af deres avancerede egenskaber.

Du kan finde mere information her https://www.emerson.com/en-us/catalog/emerson-ipc-2010.


Emersons nye kompakte, robuste PC-model til at forbinde maskinerne på gulvet med skyen

Media:

Flere ressourcer:


  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP