www.industriogteknik.com
EATON

Med Eatons nye 5P UPS giver høj effektivitet, integreret energiovervågning og styring for virtualiserede miljøer

Eaton, har i dag annonceret, at de lancerer et nyt UPS-system (Uninterruptible Power Supply), Eaton 5P. Denne høj-effektive UPS, med line-interactive teknologi, er specielt egnet til som strømback-up til servere, switches, routere og storage-enheder i netværksskabe og små datacentre op til 1.550 VA. 5P UPS understøtter virtualiseringsstrategier på entry-level i kraft af problemfri integration med Eatons Intelligent Power® software og tilbyder enkel energistyring fra et intuitivt, grafisk display med integreret energimåling. Eaton 5P fås som tower eller 1U rack version fra 650 til 1550 VA.

Med Eatons nye 5P UPS giver høj effektivitet, integreret energiovervågning og styring for virtualiserede miljøer
"Virtualisering bliver mere og mere vigtig, selv i mindre IT-installationer," siger Christophe Jammes, Produktchef hos Eaton Power Quality, "Indtil nu har det været svært at finde små UPS-systemer, der er optimale til anvendelse i virtualiserede miljøer. Vores nye 5P- og 5PX-sortiment løser dette problem ved at integrere sig direkte ind i førende virtualiseringsplatforme. Enhederne giver desuden brugerne usædvanlig høj driftseffektivitet som en ekstra bonus. Disse nye produkter er et stort skridt fremad inden for UPS-teknologien."
 
Det grafiske display, som sidder foran på UPS’en viser med et enkelt skærmbillede omfattende informationer om status så vel som værdien af de vigtigste driftsparametre i ”real time”. Det er nemt at navigere i display-menuen og UPS’erne er hurtige og lette at betjene. 
 
 
Med en ualmindelig høj driftseffektivitet på op til 98 % minimeres både energiomkostningerne og kravet til køling, samtidig med at belastningen måles nøjagtigt med en integrerede kWh-målefunktion. UPS’erne er også forsynet med en kontrolfunktion for belastningsgrupperne, hvilket gør, at ikke-vigtige enheder kan frakobles under strømudfald for at forlænge back-up tiden for de vigtigste enheder.
 
Eaton Intelligent Power software følger med 5P UPS. Med denne software kan brugerne med lethed integrere med VMware's vCenter ServerTM-virtualiseringskontrol og med virtualiseringsplatforme, som f.eks. Citrix® XenServer, Microsoft SCVMMTM, Red Hat® og andre Xen® åbne kildeplatforme. Med integreringen muliggøres automatisk og let-gennemskuelig live-overførsel af virtuelle maskiner under strømforstyrrelser til ikke-berørte enheder. Softwaren sørger også for, at computere, virtuelle maskiner og servere lukkes ned på en korrekt måde under en længere strømafbrydelse. 
 
Eatons ABM®-batteristyringsteknologi sikrer 5P's maksimale batterilevetid og driftssikkerhed. . Med denne teknologien  oplades batterierne kun  når det er påkrævet, hvilket forlænger batterilevetiden med helt op til 50 %. Batterierne kan desuden skiftes uden af afbryde driften af det tilkoblede udstyr.
 
Ønsker du flere oplysninger om Eaton 5P UPS, kan du besøg www.eaton.eu/5P.
 
Ønsker du mere information om Eatons Power Quality løsninger, kan du besøge www.eaton.dk/powerquality. Følg med om vores seneste nyheder på Twitter via @Eaton_UPS, eller find vores Eaton på LinkedIn.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP