www.industriogteknik.com
EATON

Eaton udforsker kontinuitet i forretningsdriften af moderne IT arkitektur på EMC Forum 2014

Eaton deltager i EMC Forum 2014 – et arrangement, der finder sted fra september til november i flere af de større byer i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Eaton udforsker kontinuitet i forretningsdriften af moderne IT arkitektur på EMC Forum 2014
Eaton, der er Advantage partner i EMC Technology Connect Partner programmet, deltager i arrangementet og vil demonstrere, hvordan deres nyeste løsninger til integreret energistyring, Intelligent Power Pod, kan forenkle indsatsen af energi infrastruktur i et EMC VSPEX miljø, for at imødegå de mange udfordringer, IT chefer står over for, når de skal sikre  data samt kontinuerlig og ubrudt  drift.

”Vor tids IT chefer er nødt til at sikre, at deres virtualiserings-baserede IT applikationer fortsætter med at fungere, selv under en strømafbrydelse. De har brug for løsninger til energistyring, der nemt kan integreres med deres konvergerende IT arkitektur – og det er her, at Eatons Intelligent Power Pod kommer ind i billedet,” siger Stefan Coote, Product Manager, Eaton EMEA.

Eatons Intelligent Power Pod er et integreret system, der omfatter backup af strømforsyningen, distribuering af energien, energistyring, sammensætning og opbygning af hardware og lokaler, samt support . Systemet muliggør, sammen med Intelligent Power™ Manager software, fortsat drift og overlevelse ved strømudfald.

Intelligent Power™ Manager softwaren fra Eaton er også godkendt som EMC® VSPEX® Lab Validated® og integreres fuldt ud med VMware vSphere vMotion og Microsoft Hyper-V, så brugerne nemt og effektivt kan overvåge hele deres IT installation, inklusive energi infrastrukturen, fra samme lokation ved brug af samme kontrolpanel. Det muliggør også udvidet drift af netværk, beskyttelse af kritisk udstyr og fortsættelse af driften ved at sætte katastrofe genopretning i gang. Konvergerede løsninger, der omfatter Intelligent Power Pods, er derfor beskyttede, styrede og intelligente – de arbejder non-stop og sikrer dermed, at driften fortsætter 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

Eaton deltager i de følgende EMC Form 2014 arrangementer:

16. september, Mainz, Tyskland
2. oktober, Utrecht, Holland
28. oktober, Doha, Qatar
29. oktober, Wien, Østrig
4. november, Riyadh, Saudi Arabien
6. november, Stockholm, Sverige
17. november, Dubai, UAE
13. november, Warszawa, Polen
18. november, Milano, Italien
20. november, Paris, Frankrig

For at få flere oplysninger om Eatons løsninger til integreret energistyring i konvergerende og hyper-konvergerende infrastrukturer - Intelligent Power Pod - klik venligst ind på www.eaton.eu/live365.

For at få mere at vide om Eatons løsninger til energistyring til EMC VSPEX, klik venligst ind på www.eaton.eu/vspex

For alle de seneste nyheder: Følg os på Twitter via @Eaton_UPS eller find vores Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP