www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Crouzet og HMS

Crouzet og HMS præsenterer en fælles løsning til overvågning af Millenium 3 logikcontroller over nettet.

Crouzet og HMS

Denne kombinerede løsning vil være meget nyttigt for applikationer i segmenter såsom aircondition, adgangskontrol, varmepumper, vand- og luftbehandling, behandling af affald, løfte-og håndteringsudstyr, medicinsk udstyr og pumpe forvaltning.

Et eksempel på en tidlig adoptant er det svensk baserede selskab Triplesign, der bruger løsningen til at overvåge skiftende billboards. Med Netbiter kan de se en status for hver billboard og endda fjernstyring vise enhver besked.

”Jeg har arbejdet med Millenium 3 Logic Controllers i nogen tid, og det faktum, at Netbiterløsningen havde en færdig skabelon til denne mikro-PLC´er, var en stor fordel”, siger P.A. Claveroth, salgs- og marketingdirektør hos Triplesign. ”Vi skulle blot tilslutte Netbiterenheden til Millenium 3, og alle parametre viste sig straks i en web-browser.

Sådan fungerer det:
En Netbiter EasyConnect gateway er forbundet med Millenium 3 mikro PLC. Netbiter gateway kommunikerer med et cloud-baseret datacenter kaldet Netbiter Argos. Datacenteret indsamler og opbevarer dataene fra feltudstyret. Ved at logge ind på Netbiter Argos kan brugere se den nøjagtige status på Millenium 3 og dermed deres egne enheder i en web dashboard. De kan også få alarmer og meddelelser, hvis noget skulle ske.

"Denne kombinerede løsning vil være meget nyttigt for applikationer i segmenter såsom aircondition, adgangskontrol, varmepumper, vand- og luftbehandling, behandling af affald, løfte-og håndteringsudstyr, medicinsk udstyr og pumpe forvaltning", siger Henrik Arleving, leder af produktlinien, Remote Management hos HMS. ”Disse segmenter er meget velegnede til fjernkontrol, og Netbiter tilbyder brugere og serviceteknikere en hurtig måde at forbedre kontrollen med anvendelsen og reducerer omkostningerne”.

André Chovin, manager for automationsmarketing hos Crouzet kommenterer:
”Inden for rammerne af fjernadministration bidrager HMS´s Netbiterløsning til at få mest ud af Millenium 3 Smart logik controller, som kan forbindes hvor som helst og når som helst 23/7. Den vigtigste egenskab for Millenium 3-serien er, at den er så let at bruge. Tilsvarende er Crouzet/HMS-løsningen nem at bruge og effektiv til fjernstyring af automatiserede systemer.

Den fælles løsning findes allerede og distribueres af Crouzet og HMS distributionsnet.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP