www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus CompactCom udvidet!

Højtydende, real-time industriel Ethernet, og flere formfaktorer (chips, bricks og moduler) er vigtige elementer i HMS udvidede Anybus CompactCom tilbud. Den nye generation giver fleksibilitet til producenter af udstyr med fuld løsning.

Anybus CompactCom udvidet!
Anybus®CompactCom™ fra HMS Industrial Networks er en serie af indlejrede kommunikationsløsninger, der giver enheder med forbindelse til ethvert industrielt netværk. HMS udvider nu Anybus CompactCom til også at omfatte en ny generation af teknologi. Det nye tilbud giver brugerne mulighed for at vælge deres niveau af integration til værtsenheden og det ønskede ydelsesniveau.

Vælg integrationsniveau: chip, brick eller modul
Den nye Anybus CompactCom består af færdige kommunikationsinterfaces for alle større fieldbus og industrielle Ethernet netværk i flere formfaktorer:

- ComactCom Chip:
En fuld løsning til netværksforbindelse på en enkelt chip til integration i brugerens PCB design.

- CompactCom Brick:
Ideel til brugere, der har begrænset plads, eller ønsker at tilføje deres eget valg af netværkstik.

- CompactCom Modul:
Et komplet og udskifteligt kommunikationsmodul giver den hurtigste tid til markedet.

Uanset formfaktor kan brugerne stadig benytte den unikke ombytning af Anybus. For eksempel er det muligt at indlejre et CompactCom modul i en automatiseringsenhed og senere igen bruge den samme software implementering til en CompactCom brick eller chip-løsning. Det betyder et minimum af udviklingsindsats for brugeren.

Vælg ydeevne: 30 – eller 40-serien

Anybus CompactCom 30-serien (baseret på NP30 netværksprocessor) er allerede installeret på mere end to millioner enheder rundt omkring i verden og er skræddersyet til brugere med behov for en løsning for generel automatisering, såsom generelle formålsdrev, vægte, ventiler, stregkodescannere, sensorer, HMI´er etc.

HMI introducerer nu den nye CompagtCom 40-serie baseret på den nye NP40 netværksprocessor. Denne serie er primært til brug for højtydende industriel kommunikation til krævende applikationer.

Hvad er nyt i CompactCom 40-serien?

Anybus CopactCom 40-serien understøtter alle større industrielle netværk, men er specielt velegnet til high-end industriel Ethernet og fieldbus-applikationer.

Fordi CompactCom 40 serien tilbyder ”nul forsinkelse” mellem enheden og netværket, er den ideel til højtydende applikationer med hurtige netværkscyklus og synkroniseringskrav som servodrivesystemer.

Som alle Anybus CompactCom løsninger giver 40-serien også brugere adgang til alle typer af industrielle netværk – traditionelle fieldbusser samt industriel Ethernet – gennem et enkelt udviklingsprojekt. CompactCom 40 serien udvider graden af fleksibilitet yderligere, fordi den bruger en om-programmerbar CompactCom hardware til at understøtte flere netværk. For eksempel er det muligt at installere CompactCom 40-serien s Ethernet hardware i en industriel enhed og blot downloade færdige firmware til at oprette forbindelse til det ønskede netværk ( for eksempel EtherNet/IP, PROFINET IR eller Modbus-TCP).

”Vi mener, at den nye 40-serie-teknologi med en kombination af en hurtigere processor og en FPGA-område vil give en fremtidssikret platform, siger Jörgen Palmhager, Chief Operating Officer hos HMS.
”Det giver brugerne det bedste fra begge verdener. Di får den hastighed og præcision, de har brug for til krævende applikationer, og fleksibilitet til at tilpasse forskellige netværk ved blot at downloade en ny firmware, fortsætter han.

Den nye Anybus CompactCom 40-serie vil blive fremvist ved arrangementer i løbet af efteråret (for eksempel SPS/IPC/Drives 2012 udstilling i Nürnberg, Tyskland) og frigivet i løbet af 2013/2014.
Anybus CompactCom udvidet!
Anybus CompactCom i forskellige formfaktorer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP