www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus CompactCom med M12 forbindelser gør det muligt med netadgang i barske industrielle miljøer

HMS Industriel Networks introducerer nu en serie af Anybus CompactCom-moduler, der er udstyret med M12 stik. Dette giver adgang til netværket for maskiner, som opererer i våde, støvede eller på anden måde krævende industrielle miljøer. Netværkerne er i første omgang PROFIBUS, PROFINET, DeviceNet, EtherNet/IP, Modbus TCP og EtherCAT.

Anybus CompactCom med M12 forbindelser gør det muligt med netadgang i barske industrielle miljøer
Mulighed for aktivering op til IP67
Ligesom standard CompactCom moduler vil de nye M12-versioner være tilgængelige med og uden hus. M12-versionen uden hus gør det muligt at opnå en beskyttelseskapacitet op til IP67 (IP= Ingress Protection). Det betyder, at produktet er fuldstændigt forseglet mod støv og kan modstå vand. CompactCom M12-versionen med hus er IP20 klassificeret ligesom standard CompactCom med standard feltbusstik.

”Vi ser virksomheder standardiserer med M12 stik af forskellige årsager, siger Stefan Källström, Product Manager, Embedded Solutions på HMS.
”Nogle bruger dem, fordi de giver en robust og sikker ledningstilslutning, mens andre har brug for at opnå højere IP-klassificering, fordi deres maskiner arbejder i våde eller støvede omgivelser. Med de nye 1M12 stik vil fabrikanter af udstyr og slutbrugere få adgang til de mest almindelige fieldbus og industrielle Ethernet netværk og stadig opretholde en høj IP-kapacitet, fortsætter han.

Bygger på afprøvet teknologi

Anybus CompactCom moduler med M12-stik tilbyder den samme funktionalitet som standard CompactCom moduler, herunder fuldstændig udskiftelighed mellem modulerne. Det betyder, at når Anybus CompactCom konceptet er implementeret i et produkt, er det muligt ved bare at isætte et CompactCom modul at få adgang til det tilsigtede netværk.

Tilgængelige netværk
HMS tilbyder Anybus CompactCom med M12 stik til følgende industrielle netværker;
*PROFINET RT (september 2012).
*EtherNet/IP (september 2012).
*Modbus TCP (september 2012).
*EtherCAT (oktober 2012).
*PROFIBUS (oktober 2012).
*DeviceNet (november 2012).

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP