www.industriogteknik.com
BRADY

Opmærk kabler 3 gange så hurtigt

Erfarne brugere kan udskrive og påsætte en flaglabel manuelt på 15 sekunder. Med den nye BradyPrinter A5500-printerapplikator til flag kan de øge produktionen markant ved at påsætte flag på 5 sekunder.

Opmærk kabler 3 gange så hurtigt

Øg produktionen, og spar penge
BradyPrinter A5500 er en hjælp til at øge produktionen og forbedre kvaliteten af opmærkningen ved automatisk at udskrive og påsætte flaglabels. Den kan spare virksomheder for en hel del penge ved at opmærke kabler på 5 sekunder og fjerne behovet for at udskrive labels på forhånd samt eliminere den tid, det ville tage at påsætte dem manuelt. BradyPrinter A5500 gør det muligt at udskrive stregkoder, logoer og diagrammer med en opløsning på 300 dpi og påsætter holdbare kabelfaner, som kan indeholde en masse oplysninger.

Et bredt udvalg af kabler
BradyPrinter A5500 er meget fleksibel og kan, uden nogen justering, opmærke kabler med en diameter på 1,52 mm op til 15,24 mm samt påsætte labels med bredder på op til 50,8 mm og længder mellem 19,05 mm og 76,20 mm. Dens berøringsfølsomme skærm i fuld farve og moderne brugerflade forbedrer printerens fleksibilitet og brugervenlighed yderligere.

Nem at implementere
USB-porte og ethernet-forbindelse gør BradyPrinter A5500 praktisk at implementere i en række produktionsmiljøer. I kombination med Brady Workstation-apps til nemt flaglabeldesign samt udarbejdelse af stregkoder og serialisering bliver BradyPrinter A5500 et ekstremt praktisk værktøj til at øge effektiviteten af virksomhedens processer.

Beregn dit investeringsafkast på Bradys websted, eller få flere oplysninger via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Opmærk kabler 3 gange så hurtigt

Opmærk kabler 3 gange så hurtigt

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP