www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS gør Netbiter gratis

HMS tilbyder nu kunder gratis adgang til Netbiter Argos fjernbetjente ledelsesservice på ni sprog.

HMS gør Netbiter gratis
Den internet-baserede Netbiter® fjernbetjeningsløsning tillader brugere at overvåge og kontrollere udendørs udstyr som strømgeneratorer, vindmøller, tanks og andre felt-applikationer via en stationær computer, bærbar computer eller smartphone. HMS t gør online datacenteret Netbiter Argos (www.netbiter.net) til en gratis service.

Ved at forbinde en Netbiter kommunikations gateway til det ønskede feltudstyr er det muligt direkte at logge ind på Netbiter Argos, visualisere alle parametre vedrørende udendørs installationen ogkontrollere via fjernstyring.

Ydermere er Netbiter Argos fra marts 2012 tilgængelig på ni sprog: tysk, italiensk, fransk, spansk, portugisisk, kinesisk og japansk. Den engelske og svenske version er stadig tilgængelig.

Endog lettere at få op at køre
-Vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde vore kunder gratis adgang til Netbiter Argos, siger Henrik Arleving, leder af produktlinien Remoto Management hos HMS.
-Det er endnu et skridt til at gøre det lettere for brugere at få Remote Management op at køre. Det nye tilbud vil ikke blot spare brugere for abonnementsomkostninger, men de får også en hurtigere forbindelse. Den gratis netservice og udvidelse af sprogrækken gør Netbiter unik på markedet, fortsætter han.

Sådan virker Netbiter
Netbiter er en komplet pakke vedrørende Remote Management, som består af tre hovedelementer:
Den første er det fysiske lag, nemlig Netbiter gateway forbundet til udstyret for fjernbetjening, som sender modtagedata.

Den anden er Netbiter Agos datacenter, der samler og lagrer data fra det udendørs udstyr. Dette datacenter tilbyder et sikkert lager for information og gør det muligt for brugere at få statistik og rapporter fra en-hederne.

Den tredje er sikker adgang til data via både stationær og bærbar computere og smartphone, hvor brugerne kan se status på deres enheder og kan overvåge samt kontrollere udstyr på et grafisk instrumentbræt.

Besøg www.netbiter.com for at læse mere og prøve Netbiter Argos brugergrænseflade via en demokonto.

Billede 1: Netbiter Argos skærmbillede, der viser håndtering af en strømgenerator.

Billede 2: De tre elementer i Netbiterløsningen: forbundne gateways, sikker hosting og brugergrænseflade.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP