www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS starter initiativ til grøn automatisering

Industriel kommunikationsteknologi kan verden over lette energistyring i automationssyste¬mer.

HMS starter initiativ til grøn automatisering
På SPS/IPC/Drives automatiseringsmessen i Nürnberg, Tyskland, fremlagde HMS Industrial Networks en række løsninger, der er målrettet til energistyring i automationssystemer. Nyere forskning fra AIDA-gruppen af tyske bilproducenter (Audi, BMW, Daimler, Porsche, VW), og organisationen for Profibus-brugere viser, at industrielle netværk spiller en stor rolle i gennemførelsen af styringsstrategier til energioptimering i pro¬duktionsanlægget.

Anybus® indkapslede moduler støtter energiprofilen
Som en af de førende producenter af industrielle netværksløsninger har HMS allerede introduceret PROFI-energikompatibel Anybus med indlejrede kommunikationsmoduler. Støtte til yderligere energi-ad¬ministra¬tion vil ske, så snart de bliver stabile og bredt accepteret.

Anybus gateways giver hurtig energikontrol
HMS har erkendt, at det kan tage lidt tid, før de nyeste standarder vil blive anvendt verden over. I mel-lemti¬den tilbyder HMS en bred vifte af løsninger primært rettet mod systemintegratorer og slutbrugere. Disse løs¬ninger gør det muligt at integrere standard automatiseringsudstyr til moderne feltbus eller industrielle Ether¬net-kommunikationssystemer og dermed øge graden af automatisering, systemets effektivitet og energi¬sty¬ring.

Med Anybus Communicator serien af intelligente protokolkonvertere er systemintegratorer og slutbru-gere i stand til at integrere eksisterende automatiseringsudstyr via standardserie RS-232 eller Modbus-RTU græn¬seflader til moderne industriel feltbus eller Ethernet-netværk. Anybus X-gateway giver de samme vær¬dier ved forbindelse til forskellige netværk. Begge gateway-familer muliggør en gennemsigtig informations¬strøm i hele anlægget, herunder evnen til at slukke for automatiseringsudstyr under produktionspauser og status quo-perioder og dermed forhøje den samlede energistyring og anlægseffektivitet. Et godt eksempel er inte¬gration af standard-afbrydere, der typisk ikke er netværk aktiverede, i moderne industrielle netværk.

Netbiter® fjernbetjening tilføjer yderligere grønne effekter
HMS Netbiter-løsning til M2M-fjernstyring gør det muligt for brugere at få et overblik over deres appli-kati¬oners energiforbrug. Den innovative Netbiter produktlinie med en applikation skabt af Jeff Electronics, blev for nylig tildelt den svenske E-prisen 2011. E-prisen gives til virksomheder, der kombinerer energi, effekti¬vitet og økonomi for at reducere omkostninger, minimere den miljømæssige effekt, men også øge konkur¬renceevnen.

”Vores grønne automatiserings-initiativ vil hjælpe virksomhederne med at spare energi og mindske deres kulstof fodaftryk og samtidig forbedre produktivitet og overskud”, siger Staffan Dahlström, administrerende direktør i HMS Industrial Networks AB.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP