www.industriogteknik.com
STAHL

Hørbare og visuelle lydsignaler fra R. STAL: omfattende farebeskyttende løsninger

R. STAHL, der er en førende international leverandør af sikkerhedsteknologi, tilbyder en bred vifte af vars¬lingssystemer, der kan bruges over hele verden. Ved hjælp af akustiske og visuelle signaler, advarer disse enheder brugerne om fejlfunktioner i tide, og dermed sikres optimal sikkerhed f. eks. i brandsikringssyste¬mer og andre faciliteter, der bør overvåges.

Hørbare og visuelle lydsignaler fra R. STAL: omfattende farebeskyttende løsninger
Det industrielle produktprogram dækker en bred vifte af applikationer, der omfatter skibsbygning, proces – og materialehåndtering, logistik, kraner, jernbaner, lagerfaciliteter, fabrikker, hoteller, kontorer og offent¬lige bygninger i forbindelse med hospitaler og lufthavne.

Porteføljen for farlige områder indeholder Xenon og LED-signallys med ”Ex d” tændingsbeskyttelse (tryksik¬ker kapsling), egensikret LED-statuslys, trafiklys, blinklys, horn og robuste manuelle alarmtryk, der er til¬gængelige i Break Glas og Push Button versioner.

Yodalex-serien omfatter f. eks. YA60 horn, de FL60 lys og en innovative YL60 kombinationsenhed, der inte¬grerer lyd og lys i et unikt designet kabinet. YA60 har en maksimal lyd på 110 dB ved én meters afstand med en to-trins hørefacilitet, som kan vælges fra et lydudvalg bestående af 32 internationalt anerkendte toner. Den patenterede akustiske hætte af YA60 og YL60 sikrer en retningsbestemt lyd, hvilket er unikt. I tilfælde af fare aktiverer FL60 en høj intensitetflash, der kan spænde fra 5 til 20 joule, med en hyppighed på én pr. sekund. Serien er fremstillet af brandhæmmende polycarbonat, og lyslinserne fås i syv forskellige farver og har en stålbeskyttelse som standard.

Produkter til at sikre områder omfatter Clifford & Snell´s vifte af elektroniske lydgivere og lydsignaler som FL40 Xenon blitzlys og LED-blinker, statuslys, Yodalarm og Yodalight samt afmærkninger og kombinations¬enheder. De kombinerer en sirene med en maksimal ydelse på 120 dB på én meters afstand med en impuls, som er tilgængelig for en række joule-udgange, spændings- og valgmuligheder samt linsefarver.

Billede 1:Kombineret horn og lys-enhed fra Yodalex-serien.

Billede 2: Hørbar og visuel lydsignalenhed fra Yodalarm/Yodalight-serien.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP