www.industriogteknik.com
STAHL

Energisparelys til farlige områder

Kompakt og innovativt LED-design.

Energisparelys til farlige områder
Waldenburg - Nu tilbyder R. STAHL kompakte LED-baserede, rørformede lampefatninger til brug i Ex-zone 1/21 og 2/22, som giver brugere et alternativ til typiske, lineære lyslegemer. Med en diameter på bare 55 mm bruger de nye lamper ikke en gang halvt så meget plads som traditionelle, lineære lyslegemer. Det, der er mest markant, er dog designet, som gør den nye 6036-serie helt utrolig lyseffektiv: 30 x 1,20 m lange LED-baserede, rørformede lampefatninger sikrer for eksempel en belysningsstyrke på ca. 500 lux, hvilket normalt ville kræve 35 lineære lyslegemer med to 36 W lysstofrør hver - eller alternativt 48 traditionelle enheder af bokstypen med LED eftermonteret. R- STAHLs nye lys bruger imidlertid kun halvt så meget strøm, og det specifikke strømforbrug pr. 100 lux er kun 1,5 W/m². Dette sikrer enorme besparelser ifm. driftsomkostninger - afhængigt af sammenligningsløsningen og tidsrammen så er besparelser på lige under 20 % til mere end 50 % realistiske i praksis.

De rørformede lampefatninger kan bruges i et utroligt bredt temperaturinterval fra -40 til +60 °C. De vedligeholdelsesfrie enheder er egnede til generelle belysningsformål eller som maskinlamper. Takket være deres slanke design kan de installeres på svært tilgængelige steder. Selv ved en omgivelsestemperatur på +60 °C når de en levetid på 80.000 timer. De vibrationssikre enheder er IP66/IP67-beskyttede som standard, hvilket gør dem exceptionelt egnede til maritime anvendelser. Foruden ATEX- og IECEx-certifikater omfatter de også certifikater til mange større markeder (GOST, Gazpromnadzor, UL do Brasil, GL).

Illustration: Takket være en ekstraordinær lyseffektivitet sparer de LED-baserede, rørformede lampefatninger fra den nye 6036-serie betydelige driftsomkostninger.

http://tekinfo.link/r13078f826

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP