www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS partnerprogram gør det muligt for systempartnere at bruge fjernbetjente managementløsninger på HMS gateway

HMS Industrial Networks lancerer nu et nyt partnerprogram. Det indeholder systemintegration for måling, som maskinbyggere og andre kunder, der ønsker det, kan indsætte i Anybus gateway og Netbiter manage¬mentløsninger.

HMS partnerprogram gør det muligt for systempartnere at bruge fjernbetjente managementløsninger på HMS gateway
Partnere, som ønsker programmet, vil være i stand til at udnytte nogle af de bedste netværksforbindelser på markedet og drage fordel af lead-deling, projektledelse og fælles markedsføring med HMS og HMS-di¬stributører og desuden få gratis teknisk support samt uddannelse via HMS Akademiet.

-System-integratorer og maskinbyggere har været nøglen til vores succes med gateway og fjernbetjent ma¬nagement. For at understøtte den til stadighed voksende efterspørgsel efter Anybus og Netbiter-løsninger, og for yderligere at styrke forbindelserne til vore partnere, lancerer vi nu et formelt partnerprogram, siger Anders Hansson, marketingdirektør hos HMS.
-Ud over at være i stand til at tjene penge på HMS´ produkter inden for deres løsninger, vil partnere, som bruger programmet, også få en stærk konkurrencemæssige fordel med via HMS kraftfulde netværk og fjernbetjente managementløsninger.

To niveauer af partnerskab, guld og sølv, er designet til at belønne partnerindsats. Alle, der har underskre¬vet partnerskab, får retten til at tilbyde og fremme HMS gateway og fjernbetjente managementprodukter med fuld assistance fra HMS, men guld-partnere får mere omfattende produktsortiment, uddannelse og bedre rabatter.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP