www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Cloud-baseret løsning fra HMS muliggør fjernstyring af industrielle applikationer

Netbiter® - en fjernbetjent ledelsesløsning - giver brugerne mulighed for at overvåge og styre maskiner, el-generatorer, tanke, vindmøller og bygge applikationer samt basestationer fra en standard web-browser.

Cloud-baseret løsning fra HMS muliggør fjernstyring af industrielle applikationer
Fjernadgang til industrielle applikationer og cloud computing er varme emner i dag, eftersom flere og flere virksomheder søger at spare tid, energi og ressourcer. Med dette i tankerne kan HMS nu tilbyde en fjernbe¬tjent ledelsesløsning til industrielle applikationer baseret på cloud-teknologi.

Sådan fungerer Netbiter
Den fjernbetjente Netbiter-løsning er unik, fordi det er en alt-i-én-løsning, herunder gateways-kommunika¬tion, sikker værtserver og en grænseflade for webbrugere
En Netbiter gateway forbindes som regel via Modbus-protokol til enhver form for ekstern udstyr. Netbiter sender information via internettet eller en sikker GSM/GPRS-forbindelse, som ikke kræver nogen VPN eller statisk IP-adresse.
Ved at få adgang til NetbiterArgos™ datacenter på www.netbiter.net, kan brugerne overvåge parametre som temperaturer, status og niveau fra en almindelig webbrowser. Det er også muligt at starte eller stoppe udstyr i f. eks. kraftværker eksternt.

Typiske brugere og applikationer
Netbiter-løsningen kan bruges af alle, der ved fjernbetjening ønsker at overvåge og kontrollere udstyr. Tidlige adoptanter bruger Netbiter til at overvåge el-generatorer, vand, spildevandsanlæg, tanke, bygge- og vvs-in¬stallationer, tele-bassestationer og vedvarende energi. Ved at få real-time oplysninger om udstyr i marken, er brugerne i stand til at opnå bedre kontrol og få væsentlige besparelser på service-ture samt vedligeholdelse af maskinen.

-Netbiter er allerede et pålideligt og gennemprøvet koncept, der er installeret i mere end 50 lande verden over. Med overtagelsen af de resterende aktier fjernbetjeningsspecialisten Intellicom tidligere på året, sætter vi nu yderligere fokus på fjernadministration i HMS og tilbyder Netbiter-konceptet i større målestok. Med opbakning fra HMS globale team kan vi nu tilbyde state-of-the-art industrielle løsninger for fjernadministra¬tion, siger Staffan Dahlström, adm. Direktør i HMS Industrial Networks.

Tekniske højdepunkter
-Netbiter gateway sender informationer via en sikker Ethernet eller GSM/GPRS-forbindelse, hvorfor der ikke er behov for VPN eller statiske IP-adresser.
-Løsningen er konfigureret på web-interface på www.netbiter.net uden behov for programmering.
-Et dashboard værktøj gør det nemt at oprette grafiske skærme med målere og borde af de vigtigste para¬metre i realtid.
-Historiske data er gemt på parallelle servere i Netbiter Argos datacenter, hvilket gør det nemt a oprette rap¬porter og statistikker vedrørende udstyret.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP