www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny gateway fra HMS muliggør CAN-enheder at oprette forbindelse til industrielle netværk

Anybus® Communicator CAN™ er en ny protokol konverter fra HMS Industrial Networks, der muliggør kommunikation mellem en industriel enhed med CAN interface og industrielle netværker som Profibus, DeviceNet, EtherNet/IP, EtherCAT eller CANopen..

Ny gateway fra HMS muliggør CAN-enheder at oprette forbindelse til industrielle netværk
Anybus Communicator CAN er designet til at ud veksle data mellem et undernetværk gennem CAN og et netværk på et hø-jere niveau (Fieldbus eller EtherNET). Det giver mulighed for automatisering af enheder, selv dem med langsommere CAN-kommunikation, at blive integreret i high-speed feltbus/ EtherNet netværker uden begrænsning til det øvre netværk.

Øjeblikkelig tilslutning til mange enhedstyper
I dag er der et væld af proprietære CAN-protokoller for skellige enheder som drev, sensorer, aktuatorer menneske-maskine grænseflader, stregkodelæsere, RFID-læsere, vægtskalaer etc. Anybus Communicator muliggør kommunikation mellem disse enheder og netværk på et højere niveau som Profibus, Profinet, DeviceNet/ IP, EtherCat eller CANopen.
”Vi har arbejdet meget med brugernes oplevelse af disse kommunikationsmoduler, siger Martin Falkman, Product Line Manager, for hos HMS. Konfigurationen er nemt gjort ved hjælp af Anybus Configuration Manager, hvilket betyder, at brugerne hurtigt kan opbygge en kommunikationsprotokol i en grafisk brugerflade uden nogen programmering over-hovedet.. Dette er meget værdifuldt for systemintegratorer, der ønsker hurtigt og nemt at tilslutte CAN-aktiverede enheder til et netværk på højere niveau.

Dual port EtherNet switch –teknologi
For de fleste EtherNet-versioner til CAN-communicator har HMS inkluderet en dual-port switch, som gør det muligt med daisy chaining og eliminere behovet for eksterne switches.
Porten har en hurtig gennemløbsforsinkelse på højst 5 millisekunder og leveres med en 3 års garanti.

Hvad er en Anybus Communicator Gateway?
Anybus Communicator kan forbinde næsten alle automationsenheder med en proprietær CAN eller seriel RS232/422/485 kommunikations brugerflade til fieldbus og industriel EtherNet netværker. Kommunikatoren gennemfører en intelligent konversation mellem protokollen for automationsenheder og det valgte industrielle netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP