www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Nyt Anybus CompactCon modul forbinder enheder til BACnet/IP

HMS frigiver nu Anybus® CompactCom™ til BACnet/IP – et kommunikationsmodul til netværk, der kan blive indlejret i klimaanlæg, pumper, ventilationsenheder med mere for at muliggør kom-munikation med BACnet/IP-netværk

Nyt Anybus CompactCon modul forbinder enheder til BACnet/IP
Med dette nye medlem af Anybus CompactCom-familien tilbyder HMS ready-made tilslutning til BACnet/IP – et up-and-coming netværk til bygningsautomation og HVAC- (Heating Ventilation Aircondition)industrien. Ved at vælge Anybus CompactCom for BACnet/IP-tilslutning, kan produ-center af udstyr spare op til 70% af udviklingsomkostningerne i forhold til udvikling af en BAC-net/IP-kommunikation interface in-house..

”Som i mange andre brancher overvejer bygningsadministration og HVAC-industri nu en migration til Industriel Ethernet-teknologi, og BACnet/IP kan meget vel være det næste store skridt for disse områder”, siger Leif Malmberg, HMS Product Line Manager, Embedded Solutions.
”Ved at implementere Anybus CompactCom kan producenter af udstyr også opnå øjeblikkelig til-slutning til 19 andre industrielle netværker ved blot at skifte Anybus-modul. Dette åbner nye forret-ningsmuligheder for producenterne af enhederne og udvider deres marked betydeligt”.

2-port switch gør enhederne nemmere at netværke
Anybus CompactCom BACnet/IP indeholder en integreret 2-port switch, som gør det muligt at til-slutte enheden til netværket til normal feltbus stil (daisy chain) i stedet for tilslutning af alle enheder via en ekstern kontakt. Dette er en efterspørgsel fra mange slutbrugere i dag..

Tekniske højdepunkter
Anybus CompactCom-modulet fungerer som en server (B-ASC) på BACnet/IP-netværk. Den fås med og uden hus og er på størrelse med et kompakt flash card.

Takket være de integrerede web-funktioner (som f. eks. dynamiske websider, e-mail og FTP) er det muligt at få online-statistik, underretning e-mails og andre oplysninger om enheden, som Anybus-modulet er indlejret i. For eksempel er det muligt at få en mail, når enheden er i brug for service. Den indbyggede 2-port switch giver to 100 Mbit/s fuld duplex Ethernet-grænseflader med RJ45. stik.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP