www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Anybus CompactCom Modbus TCP 2-ports modul fjerner be-hovet for eksterne kontakter

Den nye 2-ports version af Anybus CompactCom for Modbus TCP er ikke blot en hurtig og nem måde for producenter af industrielle emner at opnå tilslutning til Modbus TCP. Det er også en måde at reducere behovet for dyre eksterne kontakter og skære ned på ledningsnettet i fabrikken, fordi modulet leveres med en indbygget kontakt.

Ny Anybus CompactCom Modbus TCP 2-ports modul fjerner be-hovet for eksterne kontakter
Med det nye medlem af Anybus CompactCom familien, styrker HMS sine indbyggede udbud til Modbus TCP – et af de største netværker på markedet med en omfattende installeret base, nemlig Ethernet. Mange producenter af maskiner, robotter, drev etc. har allerede udstyret deres enheder med enkelt-port versionen af kommunikationsmodulet, hvilket giver dem en øjeblikkelig tilslutning til Modbus TCP (og muligheden for at oprette forbindelse til 19 andre industrielle netværker ved blot at skifte Anybusmodul).

Indbygget kontakt sparer penge og letter netværksdesign
Den nye 2-ports Modbus TCP-modul indeholder en integreret kontakt, som gør det muligt at bygge netværker i normal fieldbusstil (daisy chain) i stedet for at forbinde alle enheder via en ekstern kontakt. Det sparer penge, fordi det reducerer behovet for dyre eksterne kontakter. Det reducerer også ledningsnettet og gør vedligeholdelse af netværk lettere.
”Der er i dag i relation til Ethernet-markedet et stort behov for kommunikationsløsninger med integreret kontakt, oplyser Leif Malmberg, HMS Product Line Manager for indlejrede løsninger. ”Markedet har afgjort bevæget sig i denne retning, og vi er sikre på, at denne teknologi vil give stor værdi til producenter af udstyr og systemintegratorer, der arbejder med Modbus TCP”.

Tekniske højdepunkter
Anybus CompactCom moduler fungerer som en slave på Modbus TCP netværk. De fås med eller uden hus og er på størrelse med et kompakt flash-kort. Kernen i modulet er sammensat af HMS´s NP30 mikroprocessor med dens hurtige Ethernet-controller sammen med RAM og Flash-hukommelse for Modbus TCP enhedens software stak.
Takket være de integrerede web-funktioner (som f. eks. dynamiske websider, e-mail og FTP) er det muligt at få online statistik, anmeldte e-mails og andre oplysninger om resultaterne fra enheden.. F. eks. er det muligt at få en e-mail, når maskinen er i brug.
Den indbyggede 2-ports kontakt giver to 100 Mbit/s fuld duplex Ethernet-interfaces med RJ45 konnektorer.

Hvad er Anybus CompactCom?
Anybus er verdens mest udbredte teknologi til industriel netværkstilslutning. Anybus CompactCom er en serie af indlejrede kommunikationsmoduler, der muliggør kommunikation med et bestemt industrielt netværk. Modulerne er udskiftelige, hvilket betyder at brugerne nemt kan oprette kommunikation med et hvilket som helst netværk.. AnybusCompactCom arbejder med alle større feltbus og industrielle Ethernet-netværker så som Profibus, DeviceNet, CC-Link, CANopen, Profinet, Ethernet/ IP, EtherCat og Modbus TCP.
Anybus CompactCom moduler bruges som kommunikations-interface i intelligente automationsenheder som drev, HMI´er, robotter, frekvensomformere, instrumenter og skalaer.
Ved at indlejre Anybus CompactCom, kommer producenternes varer hurtigere på markedet. Omkostningerne til udvikling faldt med 70 pct., og det er nemt at oprette tilslutning til et andet industrielt netværk ved blot at skifte Anybusmodul.

Læs mere på: http://www.anybus.com/products/products.asp?PID=458&ProductType=Anybus-CompactCom

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP