www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus X-gateway giver let kommuni- kation mellem CANopen og Profibus

HMS Industral Networks introducerer en ny, hurtig og let måde at forbinde CANopen med aktivt automationsudstyr til Profinet.

Anybus X-gateway giver let kommuni- kation mellem CANopen og Profibus
Den nye Anybus X-gateway CANopen fra HMS Industrial Networks hjælper system-integratorer med at forbinde eksisterende CANopen netværker med nye Profinet-installationer. Typisk brug er i en fabrik hvor CANopen baseret maskineri behøver at blive integreret ind i moderne automationssystemer, so m ofte er baseret på Profinet.

Anybys X-gateway monteres på en standard DIN-skinne, og den drives af en 24 Volt industriel energiforsyning. Gateway overfører data fra PLC´en på Profinet-siden til CANopen-enheden, som også fører data fra apparatet på CANopen-siden til PLC´en på Profinet-siden.. CANopen Master funktionen kan blive konfigureret med et hvert CANopen konfigurationsværktøj eller med HMS´s CCM, et fleksibelt og let at bruge Windows-baseret CANopen konfigurationsværktøj, som er optimeret til brug for CANopens produktserier. Op til 126 CANopen slaves kan være forbundet til gateway med et totalt brug op til 128 modtaget PDO´s og 128 transmitterede PDO´s.

X-gateway fungerer som en IO-enhed på Profinet-siden, og den er til rådighed i to versioner: enkel port Profinet (RT) og 2-port Profinet (IRT). IRT versionen overholder med Profinet klasse C omfattet IRT (regelmæssig Real Time) funktioner. IRT versionen indeholder en integreret 2-port Profinet IRT og en skifter, som tillader installation af topologi uden brug af dyre eksterne skiftere. HMS har lang tids erfaring og er en anerkendt leverandør af Profinet kommunikation med interface til bilproducenterne i AIDA-gruppen. HMS tilbyder kvalificeret support til brugere af HMS Profinet produkter med dets globale support organisation og den akkrediterede Profinet kompetence, som er placeret i Karlsruhe, Tyskland, og Chicago, IL, USA.

Der er over 250 beviser på, at Anybus X-gateway er en robust enhed. X-gateway familien forbinder næsten alle mulige kombinationer i to industrielle netværker. Man supporter 17 forskellige fieldbusser og industrielle Ethernet netværker som Profibus, DeviceNet, CANopen, CC-Link, EtherNet/IP og Profinet, der tilsammen former den mest fleksible standard gatewayløsninger på markedet til at forbinde to industrielle netværker.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP